ноември 16, 2021
11 11 11 AM
Как да използвате степер ефективно
Какво е изграждане на тераси?
В какво се състоят вътрешните ремонти?
Полезни съвети при ОВК инсталации
Любовта и кулинарията с Нахрани ме
10 – Нестандартни кухненски джаджи
3 Скъпи храни които да не купувате
Чудната скала от езерото „Burman Lake“ в Канада
Мадейра островът на орхидейте
Всяка жена трябва да има седем задължителни модела дамски обувки
Latest Post
Как да използвате степер ефективно Какво е изграждане на тераси? В какво се състоят вътрешните ремонти? Полезни съвети при ОВК инсталации Любовта и кулинарията с Нахрани ме 10 – Нестандартни кухненски джаджи 3 Скъпи храни които да не купувате Чудната скала от езерото „Burman Lake“ в Канада Мадейра островът на орхидейте Всяка жена трябва да има седем задължителни модела дамски обувки

Всяка жена трябва да има седем задължителни модела дамски обувки

Spread the love

Всяка жена трябва да има седем задължителни модела дамски обувки

Можем да носим с години обувки, за които правилно се грижим. Но това се отнася основно за определени няколко модела, които са класически и никога не излизат от мода. Те са удобни и стилни. И ако имате някой от тези модели, просто не ги изхвърляйте никога.Първият модел са високи бежови дамски обувки– цветът им носи елегантност и семплост. Тези обувки са подходящи за всякакви тоалети- от дрехи с флорални мотиви до черна рокля. Може да се носят за всякакви поводи, тъй като цветът им не е натрапчив и се съчетава отлично с всякакви други цветове.big_0d3e2530e1333bf681eeab8334d7d8db

Следващият модел са черните елегантни дамски сандали на ток.

Те са основни обувки и служат за различни стилове. Винаги можете да ги разнообразите, ако сложите например каишка с някакви детайли, да кажем ресни, която да обгърне глезена и ходилото така, че скриете тока на сандалата. А може да ви хрумне и друга идея. Тези сандали са незаменим аксесоар. Подходящи са както за дънки, така и по- официални панталони или рокли, за по- деликатен и изискан стил.Просто трябва да ги имате.

Но освен тях, трябва да имате и и ниски сандали. Това е третият задължителен модел, който подхожда на по- небрежно облекло. Може да ги носите на супер обикновени дънкови поли, които само ще отворят тоалета. Ако сандалите ви имат декорация от камъни или мъниста, още по- добре. С каквото и да ги комбинирате, те ще стоят като бижу. Но колкото са по- семпли, с толкова повече дрехи ще могат да се комбинират.

Напоследък заради дъждовете все повече елегантни дами си купуват гумени ботуши.

И правилно подхождат. Всяка жена трябва да има от тях, незаисимо с каква дължина- над или под коляното, зависи от вкуса. Но тези ботуши безспорни влязоха в класическия стил през последните години. Изключително удобни и практични, те спокойно могат да се комбинират с елегантния стил. Заложете на универсалния черен цвят.

Дамски обувки с животинки принт. Не се двоумете- те са елегантни и секси, независимо от шарката. Позволяват да се комбинират с всякакви стилове- от дънки до елегантни рокли.ae4e5296d635e89ba238c85da9abd633Класически червени пантофки- удобни, подходящи за необходимата почивка на краката ви, когато пътувате през уикенда.Велурени боти, които се съчетават както с пола, така и с панталон. Придават младежки чар, а освен това могат да се носят и през лятото с къси панталонки и стилно яке.

Facebook Comments