ноември 16, 2021
11 11 11 AM
Как да използвате степер ефективно
Какво е изграждане на тераси?
В какво се състоят вътрешните ремонти?
Полезни съвети при ОВК инсталации
Любовта и кулинарията с Нахрани ме
10 – Нестандартни кухненски джаджи
3 Скъпи храни които да не купувате
Чудната скала от езерото „Burman Lake“ в Канада
Мадейра островът на орхидейте
Всяка жена трябва да има седем задължителни модела дамски обувки
Latest Post
Как да използвате степер ефективно Какво е изграждане на тераси? В какво се състоят вътрешните ремонти? Полезни съвети при ОВК инсталации Любовта и кулинарията с Нахрани ме 10 – Нестандартни кухненски джаджи 3 Скъпи храни които да не купувате Чудната скала от езерото „Burman Lake“ в Канада Мадейра островът на орхидейте Всяка жена трябва да има седем задължителни модела дамски обувки

3 Скъпи храни които да не купувате

Spread the love

Храненето у дома е много по-здравословно и по-евтино от посещението в ресторант.

Как обаче да намалим цената на приготвените у дома ястия, така че още повече да облекчим бюджета си?Следващият списък съдържа храни, които са с високи цени. И предлага техните по-евтини алтернативи.

Бекон

Беконът има много функции. Можете да го ядете на закуска, както и да го добавите към различни ястия и салати. Той обаче не е евтин. Затова го заместете с шунка. Освен това беконът е нетраен и съдържа голямо количество мазнини. Което прави шунката по-здравословен вариант.

 

3(721)

Череши

Черешите намират място в доста рецепти. И все пак си остават един от най-скъпите плодове, дори и в сезона, в който зреят. В края на лятото гроздето е идеалният им заместител. Другият вариант е да използвате консервирани череши, ако ще приготвяте сладкиши с тях.

Телешко

От пържола през бургери до спагети – има безкрайно много ястия, които можете да направите с телешко. Единственият проблем е, че цените му са по-високи от всякога. Така че заместете телешкото с по-евтини варианти. Използвайте друг вид мляно месо за кюфтета и спагети, хапнете пилешка пържола и сложете свински бургер в сандвича си.

1(716)

Facebook Comments