1. Насоченост на сайта nostrabet.com

Nostrabet е създаден със специална насоченост към почитателите на футбола и спортните залози. Сайтът има за цел да запознае хората с множеството и всякакъв тип информация за залозите, водещите букмейкъри, методи и подходи на залагане и т.н. Постарали са се и всяка седмица да публикуват добре структурирани анализи и прогнози за предстоящите мачове във водещите европейски страни и турнири. Считаме, че ще могат да бъдат от полза на всеки един, който е заинтересован от все по-заобикалящата ни среда на футбола, спорта и спортните залагания. Това е и тяхната цел – да са от полза на всеки, който е част, или му предстои да стане част, от света на залаганията и футбола.

  1. Какво предлага (раздели от менютата, по няколко думи в кой раздел какво е включено – БЕЗ БУКМЕЙКЪРИТЕ, БЕЗ РЪКОВ. и Стратег.)

Nostrabet.com e разпределен на няколко основни подразделения, в които всеки може да намери повече информация. В следващите редове ще опишем накратко разделите на nostrabet.com.

Започваме с раздел Прогнози

Тук публикуват прогнозите си за подбраните от тях по-интересни двубои от топ първенствата и турнирите през седмицата.

Раздел Бонуси

В него е събрана информация за актуалните бонуси, предлагани от различните букмейкъри. Може да се запознаете как се използват и какво всъщност представляват.

Раздел Мобилни

Ако искате да разберете повече и за мобилното залагане, то това е точното място. Разделът е отреден специално за мобилните версии на водещите букмейкърски къщи.

Разделът Новини

Това е мястото, където се публикуват всякакви новости и интересни неща около света на залозите.

Раздел За нас

Информация за екипа и кои всъщност са те.

  1. Кои букмейкъри са включени в сайта nostrabet.com

Екипът е избрал най-актуалните водещите букмейкъри и са ги публикували на сайта с подробна и обстойна информация за тях. На този етап са се спрели на: Bet365, Efbet, Sportingbet, Betfair, и Pinnacle. Освен тях е включен и един нов и не толкова познат букмейкър, който от скоро е на българския пазар. Става въпрос за спортния букмейкър на националната лотария на България. Кой какво предлага, какви са типовете залози при всеки от тях, коефициенти, бонуси, начин на депозиране и теглене, отзиви и впечатления и много друга полезна информация, която да внесе яснота за тях. Ако се колебаете кой букмейкър да изберете или желаете да смените настоящия си такъв, то при https://nostrabet.com може да откриете подробности, които да ви насочат към правилния избор.

Кои букмейкъри са включени в сайта nostrabet.com

  1. Няколко думи за прогнозите от nostrabet.com

Това е може би най-интересната част от техният сайт. Тук те се стараят да дават прогнози за предстоящите сблъсъци в най-големите европейски първенства и турнири. Става въпрос за шампионатите на Англия, Испания, Италия, Германия и Франция. Не се пропускат и мачовете от най-комерсиалните турнири Шампионска лига и Лига Европа. Когато играят националните гарнитури на страните, също се публикуват избрани двубои. В самото съдържание на дадена прогноза всеки може да научи повече за предстоящата среща, отборите, съставите, формата и други любопитни подробности около мача. Всичко това се вмъква в предвиждането за предстоящ мач, след което се дава и крайното предвиждане за двубоя. В доста от прогнозите си гледат и да не публикуват само прогноза за краен изход, а и да добавят по още едно предложение за мача, например опция за под или над определен брой голове, хендикап и др. Прогнозите не са гаранция за печалба и няма как да бъдат на 100% успешни. Изготвят се на базата на преценка и факти, които са изложени в краткия анализ към всеки един мач.

  1. Насоки за начинаещите – полезни стратегии и ръководство

Всеки начинаещ в света на спортните и онлайн залози, може да се информира подробно за всичко около залагането. На сайта има отредено специално ръководство за начинаещи, което би било доста полезно за новите участници. Предложени са и някои популярни и не толкова популярни стратегии за залагане. Всеки един може да научи повече детайли, подробности, съвети и други полезни и интересни неща, които да му бъдат от полза занапред.

  1. Как да се свържем с nostrabet

Всеки, който има въпроси, предложения, идеи, критики и каквото и да е друго, може да се свърже с тях. Това става чрез формата за контакт на сайта nostrabet.com. Оставен е и актуален и-мейл адрес, а също и физически такъв. От nostrabet ще прегледат всяко съобщение и ще се постараят да отговорят на всеки един от вас.

  1. Нашето заключение за сайта nostrabet.com

В заключение ще кажем, че nostrabet.com е един сайт, който може да е от полза на абсолютно всеки. Независимо дали сте начинаещ или имате дългогодишен опит в сферата на залаганията, тук винаги може да откриете нещо полезно. Екипът е вложил старание в публикациите и статиите, така че да са добре структурирани и разбираеми за всеки, който е заинтересован от разрастващия се свят на залозите и спортните предвиждания.

 

Коментари

коментара