konvektor

Стопли се конвектори Адакс с безплатна доставка до дома

Стане ли студено и всички се сещаме за отоплението у дома. По стара традиция у нас, вземането на мерки винаги изостава спрямо съответната необходимост. Снегът падна, започнаха да се разхождат бели мечки навън, а много от нас не бяха помислили за топлината. Като бързо и адекватно решение, стоят конвектори адакс, в момента с безплатна доставка до посочен от Вас адрес от konvektori.org, офертата важи за цяла България.

Защо да се спрем на този вариант?

По-точно кои са преимуществата, от които ще се възползваме, в случай, че изберем именно тази алтернатива.

Бързина на реакция

Мигновен ефект, до 30 минути всичко ще е отоплено и няма да чувстваме повече кучия студ. Уточняваме, че тук става въпрос за човешки условия (около 10 градуса, при по-ниски или минусови температури времето нараства);

Енергоефективност

Потребяваме толкова, колкото желаем, контролираме всичко. Ако знаем каква е цената на ток можем дори да направим прогноза за сметката ни. Да речем, че помещението ни е горе-долу изолирано. При добра изолация, външни температури в границите 0 до -5 и стайни около 22 градуса, печката ще работи между 6 и 8 часа на ден. Съответната сметка е съвсем проста, при условие, че капацитета на конвекторите отговаря на нуждите на помещението.

Ненатрапчивост

Както се казваше в една популярна реклама, това е мека топлина – в буквалния смисъл. Възможно е да не разберете, къде всъщност е източника. Ключът най-общо е в огромната топлоотдаваща площ на панела съотнесено към неговата мощност. Какви са всъщност детайлите?

Нискотемпературен нагревателен елемент

Голямата му повърхност, осигурява плавното и хомогенно нагряване;

Коминното тяло

Затопля се въздуха, на база на естествената конвекция.

Защо да вземем конвектор adax от konvektori.org?

Ние вършим добре работата си, натрупали сме дългогодишен опит, можем да осигурим качествена консултация, защото разбираме Вашите нужди и ще предложим най-доброто решение. В момента правим безплатна доставка за цяла България – до Вашия дом, служебен адрес или пък офис на куриерска фирма. Не е необходимо да мръзнете или пък обикаляте, обикновено става от днес за утре, своевременно ще се свържем с Вас, за да Ви уведомим.

Коментари

коментара