Желаете ли да подмените старата си компютърна техника за дома или офиса с по-нова и по-мощна? Нормално е почти всеки един от нас да иска да се сдобие с по-нов и по-добър модел компютър или лаптоп. Всяка година се появяват все по-нови модели компютри и лаптопи със все по-разнообразни функции. Обаче на всички ни е ясно, че не всеки има финансовата възможност да си вземе последен модел лаптоп или компютър. Тогава какво да правим когато искаме да си вземем надеждна компютърна техника едновременно с добро качество и на изгодна за нас цена? Ще ви кажем, че съществува решение за този проблем. Знаете ли че има място, на което  можете да откриете точно това, което търсите. Имаме страхотно предложение за вас и то е да си вземете компютри втора ръка в София от iZone. Там ще откриете богата гама актуални съвременни модели употребявани лаптопи и компютри на най-добрите марки.

Онлайн магазинът за употребявана компютърна техника втора ръка предлага компютърна техника за всеки вкус, която е подходяща за работа както у дома, така и за офиса. Фирмата, която е собственик на магазина притежава повече от десет годишен опит на пазара на употребявана техника в България. Магазинът предлага разнообразие от интересни модели на едни от най-известните световни фирми производители на компютърна техника, които са си затвърдили с времето репутацията на производители на надеждни и качествени продукти. Такива марки са например Dell, HP, Acer, Lenovo, Asus, Fujitsu, Toshiba, Apple и други.

Всички продукти, които главно могат да се открият в този магазин са от висок бизнес клас и  притежават някои основни черти, които ги отличават. Тези продукти се отличават най-вече с високото си качество, изрядния си външен вид, отлични технически параметри и техните изключително конкурентни цени. Причината за това, че са с минимални следи от употреба, сякаш са чисто нови, е защото преди да достигнат до магазина, са били притежание на  корпорации в различни бизнес сфери. Това са например международни банки, които правят основна подмяна на компютърното си оборудване с ново веднъж на 2-3 години. И така, тази компютърна техника достига до крайния потребител. Нейното качество се гарантира от факта, че абсолютно всички модели са преминали през редица обстойни технически проверки с диагностичен софтуер. Друг факт за употребяваните компютри и лаптопи е, че имат ефективно работеща и безшумна охладителна система. Освен това, всички техни компоненти са били добре почистени и преминали през технически тестове за качество. Те са изработени от маркови материали, които са издръжливи на износване и гарантират високата продължителност на живот на продукта. Освен това, те се предлагат с гаранция която започва от 6 месеца и може да достигне до 1 година в зависимост от модела. Да не пропуснем и факта, че, на разположение на всички клиенти има и технически консултанти, на които по всяко време може да се разчита, и който предлагат помощ и експертен съвет на всеки при избора на подходящ продукт.

Политиката на този онлайн магазин е изцяло насочена към удовлетворяването на  желанията на потребителите. Една от главните цели на фирмата е да осигури на всички свои клиенти едно изключително удобно, приятно и лесно пазаруване. Също така, тя цели да осигури възможно най-достъпните цени на пазара, подходящи за всеки джоб. Екипът на фирмата се стреми да бъде максимално полезен за клиентите си по време на тяхното пазаруване. Специалистите се стараят да предложат на всеки клиент едно обслужване на добро ниво. И най-вече, най-главната цел на фирмата е да работи изцяло в полза на нуждите на клиентите си и да удовлетвори по най-добрия начин техните очаквания.

Коментари

коментара