nai-trivialnite-myjki-fetishi_2187Думата фетиш има френски произход и означава “идол” или “символ”. Такъв може да бъде всеки предмет, който има сексуално значение извън самия акт. Фетишът не е само предмет – той може да е част от тялото, материя, аромат…

Ако женската душа е бездна, то съзнанието на мъжа в секса е поредица от представи, без които нищо не би се получило.               

Представяме Ви 6 мъжки фетиша:

I – ВЪНШЕН ВИД: Всеки 3 от 5 мъже смятат, че външността е определящ фактор за сексапила на една жена. И това не е, защото са повърхностни или така им е по-лесно, а защото си служат с дясната половина на мозъка, което означава, че са “зрителни същества“.

II – ЖЕНСКИ БЮСТ: Всички знаем, че мъжете имат афинитет към женската гръд. Не е случайно, че жените които предизвикателно подчертават гърдите си, веднага печелят вниманието и възхищението на мъжката аудитория. Особено възбуждащо действа на мъжете и женското дупе.

III – “СОЧНО“ ТЯЛО: Изглежда, че прекаленото слабо тяло, колкото и да е секси, отстъпва по точки пред пищните женски форми, които карат мъжете да пощуряват. Скорошно изследване показва, че пищните жени са по-привлекателни за силния пол и следователно се радват на по-интензивен полов живот.

IV – СЕКС НА ЗАПАЛЕНА ЛАМПА: Мъжете обожават да гледат какво правят и къде го правят, за това любовната игра или сексуалния акт на запалена лампа им действа като “мозъчен“ фетиш. Те се възбуждат по-лесно и задържат ерекцията си по-дълго, когато наблюдават партньорката си по време на секс. Светлината обаче, пречи на жените да се отпуснат, затова те затварят очи или предпочитат са на приглушена светлина.

V – ОРАЛЕН СЕКС: Макар проникването по време на акта да се смята за върховно удоволствие, доста мъже обичат оралния секс. Очевидно това е доста по-неизморително упражнение, което освобождава мъжа от стреса за способностите му и за сексуалното задоволяване на партньорката му. Според специалисти, ласките и целувките удължават сексуалното удоволствие и на двамата партньори.

* СЕБЕУТВЪРЖДАВАНЕ: Отнася се както до професионалния статус на мъжа, така и до сексуалните му успехи. Става въпрос за една комбинация, свързана със самочувствието му в секса и за образа, който той показва, за да може жената да го отличи като неповторим. За това поне в началото, възхищението на партньорката действа на мъжа като силен афродизиак.

Коментари

коментара