Почивките и екскурзиите са много добър начин за прекарване на свободното време.Всяко място има своето очарование. Някои са по-привлекателни за туристите, други не чак толкова. Това е списъка с 10-те града, които ако посетите трябва да си имате едно наум.

6.Масейо (Бразилия)

Maceío-Brazil1В Бразилия се намират 14 от най-опасните градове. Масейо е столицата на щата Алагоас и годишно има 135 убийства на 100 000 жители. Градът е доста далече от Рио де Жанейро, за гетата на, които много хора знаят.

 

 

 

 

7.Могадишу (Сомалия)

Mogadishu-Somalia1Американците близо две десетилетия са отказваха да стъпят в страната. Но през 2013г. промениха политиката  си и изпратиха свой войници, които да помогнат на населението. Въпреки, помощта градът остава доста опасен, както за населението, така и за туристите.

 

 

 

 

8.Найроби (Кения)

Nairobi-KenyaЦелият континент Африка има високи нива на престъпност и насилие. Градът се смята за особено опасен за жените, които в никакъв случай не трябва да се разхождат сами нощем. Насилието в града се повиши значително, когато екстремистите от Ал Шабаб го заплашиха.

 

 

 

9.Кали (Колумбия)

Cali-ColombiaКакто Африка, така и Латинска Америка има много високи нива на престъпност и насилие. Причините поради, които Кали се смята за опасен град са непрестанните войни на наркокартелите. Въпреки, че Колумбия е едно от най-красивите места, много трудно ще се превърне в топ дестинация, именно заради насилието.

 

 

 

10.Багдад (Ирак)

bagdad01_bВсички знаем какво се случи в този прекрасен древен град. Градът постоянно бива подлагат на обстрел, а по улиците често има престрелки.

 

 

 

 

 

Част 1

Коментари

коментара