1356467979_1355482797_is_there_any_benefit_from_sex

Когато става въпрос за секс всички сме ,,за“. Сексът е едно от най-приятните изживявания, носи удоволствие, помага при депресия и освобождава от стреса. Но има открития, които малцина знаят, а ние от ejednevnik.com се чувстваме длъжни да ги споделим с вас. На вашето внимание представяме 5 от най-новите открития за секса.

1.Колкото по-голямо е желанието ви за секс, толкова по-високи стандарти ще имате за потенциалните ви партньори.

Чудите се защо? Сигурно според вас в днешно време все повече хора прибягват към секса за една нощ и се отказват от високите стандарти в името на удоволствието. Това не е съвсем вярно. Жените, които  търсят партньор само за една вечер са особено критични и държат той да е много привлекателен, посочва публикация във вестник за изследвания на личността. Мъжете от своя страна са далеч по-непретенциозни в своя избор, твърдят изследователите. Това е така, защото когато желаят бурно сексуално преживяване са склонни да приемат всяка една жена като евентуален партньор.

2.Средната сесия секс изгаря само 21 калории

Честно казано и ние останахме разочаровани. Помислете колко хубаво би било да пропуснем упражненията във фитнес залата и да се отдадем на много по-приятни от фитнеса секс-занимания. Погрешно е твърдението, че само с бурна и страстна любов бихме могли да поддържаме форма. Според специалисти сексът може да ни помогне да изгорим само до 21 калории. Биостатистикът  Дейвид Алисън твърди, че нормалната продължителност на един полов акт е в порядъка на 6-10 минути, което води до изгарянето на нищожно малко количество калории. Колко жалко! Все пак, ако желаете да отслабнете може да заложите на класическите фитнес, танци, тичане, пилатес или йога. В никакъв случай, обаче, не се отказвайте от секса, може да не помага много за премахване на натрупаните килца, но пък е далеч по-приятен от скучните упражнения, нали?

3.Жените изпитват най-силни оргазми по средата на менструалния цикъл

Скъпи мъже, вече знаете как или по-точно кога можете да подлудите от удоволствие вашата приятелка. Научно доказано е, така че не губете време, а действайте!

4.Мъжете, чиито жени имат по-добре платена работа , са по-склонни към заболявания

А дали наистина е така? През февруари 2013 е проведено проучване, в което участват повече от 200 000 женени двойки в Дания. Според проучването, мъжете които получават по-малка заплата от своите нежни половинки са по-податливи на заболявания и приемат хапчета за еректилна дисфункция. Разликата се отразява и на жените, които са по-склонни да приемат антидепресанти и лекарства за стрес. Оказва се, че в действителност парите играят доста голяма роля във взаимоотношенията между хората и могат да повлияят  както на физическото, така и на психическото здраве на двамата влюбени. Ние държим да ви посъветваме, че любовта между двамата души е най-важна, затова радвайте се на успехите на вашата половинка и се обичайте!

5.Сексът облекчава мигрената

Още нещо, за което сексът би могъл да ви помогне. Ако страдате от мигрена можете да се излекувате под завивките. Час качествен секс ви гарантира както истинско удоволствие, така и премахване на досадното главоболие.

Коментари

коментара