5,глупави,причини,заради,които,жените,ни,режат,нежния,пол,длъжни,харесват,всеки,един,обръща,вниманиеНа всички е ясно, че нежния пол не са длъжни да харесат всеки един изпречил им се мъж на пътя им или който им обръща малко повече внимание от останалите, но ние си знаем, че всяка дама си има критерий за нейният „Принц на бял кон“.Тъпото е, че някои от причините, които мацките намират, за да ни отрежат, са откровено казано малоумни.

Дрехите

Често жените отрязват мъжете, защото не харесват как се обличат. И тук невинаги става дума за това, че мъжете нямат вкус, а в повечето случаи стилът им на обличане не съвпада с този на дамите. Може би мацките не се виждат в двойка с мъж, който не им „отива“, но все пак смятаме, че фразата, която започва с „по дрехите посрещат“, не би трябвало да се взима толкова насериозно. Много готини пичове се обличат странно или с каквито дрехи са намерили сутринта. Това не е причина за раздяла, а е по-скоро оправдание.

Мебелите

Тук сюжетната линия е подобна на тази с дрехите. Отива мацката в апартамента на мъжа и, въпреки че го харесва и би се съблякла за отрицателно време, стига той да я пожелае, все пак намира причина да се отдръпне и това понякога са мебелите. Освен ако не са покрити с петна, не са изядени от него самия (защото няма домашен любимец), то не виждаме причина жените да си избират гаджето заради хубавия му диван.

5,глупави,причини,заради,които,жените,ни,режат,нежния,пол,длъжни,харесват,всеки,един,обръща,вниманиеПрофесията

Надяваме се, че жените осъзнават едно много важно нещо. Стереотипът, че мъжът трябва да е стабилен финансово, все още е актуален. Малко са хората, без значение от кой пол, които изкарват достатъчно пари не само за сметки, а и за нормален живот, работейки само онова, което харесват половинките им. Тъпо е да се оценяват качествата на един мъж по това как изкарва парите си.

Социалното му държане

Някои мъже не са „душата на компанията“. Разбира се, не говорим за дебили, които изобщо не знаят как да се държат в обществото, но някак си не върви да очаквате от всеки мъж да се води перфектен социален живот.

Демонстрация на чувствата

Повечето мъже демонстрират чувствата си не с думи, а с действия. Наясно сме, че жените си мечтаят да ги заливат със суперлативи и обещания, но не очаквайте вербални чудеса от човек, който прави жестове, с които ви показва, че ви обича, а вие просто не можете да ги разпознаете. В случая проблемът си е ваш.

И последно – дами, ако твърде дълго време чакате мъжа, който да е добре облечен, да работи като „принц“, да живее в палат, да е сърцето на всяка компания и през 1 час да ви казва, че сте номер 1, то в крайна сметка ще си останете само с коня.

Коментари

коментара