/КРОСС/Соред китайския астрологичен календар 2015-а е Годината на дървената овца и ще настъпи на 4 февруари.
Астролозите смятат, че следващата година ще сложи край на мъчителните финансови кризи за много страдащи народи и й придават доста голяма важност. През тази година звездната карта ще открие възможност за промени на света към по-добро в глобален мащаб.
Планетарната подредба дава основание на китайските астролози да смятат, че има реална възможност за осъществяване на промени от положителен характер както в световен план, така и в персонален.
Напрежението между Плутон и Уран, започнало още през 2012 година, ще бъде облекчено през 2015-а. През първата половина на следващата година ще има хармоничен аспект и между Юпитер и Уран. Това ще даде неочакван ефект върху развитието на интернет технологиите и безжичните връзки. Ще има и напредък в космическите изследвания.
Годината на дървената овца ще бъде много благодатна за положителни промени. Особено ако сте представители на зодиите Водолей, Везни, Овен, Близнаци и Лъв, бъдете сигурни, че годината ще бъде много специална за вас, защото късметът ще ви се усмихне така, както никога досега.
Всичко, с което се захващате, ще ви се получава с лекота и годината ще измине без неуредици и сериозни проблеми. За много от вас обаче, предстои промяна на отношението ви към света и важните неща в него, което вероятно ще е следствие от случилото се през изминалата 2014 г

: Любопитно Cross

Коментари

коментара