Ние сме най-якият пол (не само по отношение на мускулите) и в това спор няма. Че сме пичове знаят дори жетварките, и певци песни за нази пеят. Тук ще ви запознаем с нЕкои особености изграждащи нашето тестостеронно величие. Ето ги, вижте ги, ваши са.

20,факта,за,мъжете,якия,пол,мускули,пичове1. Мъжът готви сам, само в краен случай. Но го прави добре (е, не винаги).

2. По-голямата част от ергените живеят с родителите си до 27-ата си година.

3. По-голямата част от нас смятат, че е добре да се ожениш между 25 и 30 години, но повече от 50% изгарят доста по-рано.

4. Ние сме по-концентрирани от дамите  – любимото ни занимание, важна задача или работата ни, могат да погълнат цялото ни внимание.

5. Незнайно по какви причини, повечето мъже мъже, предпочитащи да пазаруват онлайн са необвързани.

6. Спортягите са склонни към бурни, но кратки връзки, докато по-занемарените откъм телеса представители на нашия вид, предпочитат да инвестират в дълги връзки.

7. До появата на сериозната връзка, повечето от нас имат средно от 4 до 6 жени, макар в бирен унес да се хвалим за 100-те си бивши…

8. Фразата „трябва да поговорим“ създава у всички ни усещане за надвиснал апокалипсис, без значение за какъв разговор иде реч.

9. Предпочитаме да отидем на война, отколкото на обезкосмителни процедури (поне повечето от нас).

20,факта,за,мъжете,якия,пол,мускули,пичове10. Всеки един от нас си мисли, че е супер пич и нищо не е в състояние да ни убеди в обратното!

11. 80% от нас не обичат магазините. А заниманието пазаруване извършваме в будна кома и само по списък. „За сандалки с гаджето“ е първоначално е замислено като мъчение за затворници.

12. Много от нас нямат нищо против да се уредят с по-възрастна кака. За да ни отрака?

13. 30% от нас не трият телефоните на бившите си гаджета. Теориите са две – за да знаем на кой телефон да не вдигаме и заради надеждата за „секс с бивша“.

14. Когато четирима мъже се съберем на едно място, си говорим за спорт. Когато четири жени са на едно място – говорят за мъже.

15. Ние просто не обичаме да губим!

16. Обичаме момите със собствено мнение. Да пребориш женския инат е толкова вдъхновяващо!

20,факта,за,мъжете,якия,пол,мускули,пичове17. Преди среща, много от нас щателно оправят леглото си. Надеждата умира последна… и забременява първа!

18. Ние сме уверени в себе си, защото сме израснали отъждествявайки се с анимационните супер-герои. Жените се комлексират, защото са израснали с Барби…

19. Ние сме много великодушни. За разлика от жените, накрая забравяме абсолютно всичко – и доброто, и лошото…

20. Много ергени носят едни и същи чорапи, повече от два дена подред. Сменят ги, когато аксесоарът не издържи „смелчекинга“ или визуалния контрол – да седят сами прави.

Коментари

коментара