15,признака,,поради,които,е,по,яко,да,си,мъж1. Погледнато средностатистически, но само средностатистически, мъжете взимат с 1,4 пункта по-голяма заплата от жените.

2. Още една средност – мъжете губят около 28 минути в приготовления за излизане, жените – 68. Не искаме да кажем нищо, цифрите говорят сами…

3. Ако някой мъж е гневен за нещо на приятел, той му го казва в очите, не се занимава с интриги.

4. Ако някоя, неконкретна жена консумира средно по 15 50-грамови дози твърд алкохол на седмица, тя попада в категорията „пияница“. За да попадне в същата категория, неопределен мъж с неназован социален статус, трябва да погълне поне 25 50-грамови дози.

5. Това е много важно да се отбележи. В мъжката тоалетна почти никога няма опашки! Ако пък има, то е по технически причини независещи от нас.

15,признака,,поради,които,е,по,яко,да,си,мъж6. Средно погледнато, мъжете сме с 15,2 см по-високи от жените. Дори средно високите мъже.

7. С възрастта мъжете не стават по-непривлекателни, напротив някои дори си оправят младежките кусури.

8. За да се приготви за среща, мъжът трябва просто да се избръсне (ако въобще се бръсне) и да си вземе душ.

9. Мъжете нямат нужда от операция по уголемяване на бюста.

10. Женското тяло е по-склонно да попрелее от тлъстинки, от мъжкото.

11. Мъжкото настроение  е дело на самия мъж и не се поддава на упадъчното влияние на разни хормонални дисбаланси породени от ПМС. Е, МПС-то обаче може да повлияе на настроението ни…

12. Когато ни вземат на работа никой не гледа дължината на краката ни или размера на гръдната обиколка.

15,признака,,поради,които,е,по,яко,да,си,мъж13. Мъжете нямат нужда постоянно да тътрят със себе си някаква чанта. Джобовете вършат идеална работа за основните ни принадлежности.

14. Мъжът не забременява (поне за сега).

15. И винаги получава оргазъм в края на копулативния акт.

Коментари

коментара