PornУмните очила на Google стават все по-добри и ще бъдат масово достъпни през 2014 г. Според прогнозите, обемът в производство на „умните очила“ може да достигне до 10 милиона броя до 2018 г., като oсновната причина за очаквания голям интерес към тях е цената. Разходите за производството на джаджата намаляват, което респективно сваля и продажната й цена. От броени дни пък е факт и първото Google Glass порно. Трейлърът на филмчето за възрастни е качен в интернет и вече доби голяма доза популярност. В главните роли са порно звездите Джеймс Дийн и Анди Сан Димас, които показват нагледно и доста детайлно докъде могат да стигнат новите технологии.

За съжаление трейлърът е пародия и не дава съвсем точна представа за това как би изглеждал сексът с очилата на Google, но „порно индустрията определено е ентусиазирана от възможностите, които Google Glass може да предостави“, казва в свое изявление Краля на порното Рон Джеръми. За радост на всички фенове на филмите и сайтовете за възрастни днес подбрахме 10 любопитни факта за порно индустрията.

1. Всяка секунда повече от 30 000 000 души по целия свят гледат порно.

2. През 2001 г. в интернет е имало около 70 000 сайта с еротично съдържание. Точно 12 години по-късно, само в САЩ, те са над 4,2 милиона.

3. Половината от цялата информация, която се съдържа в световната мреза е с порнографсо съдържание.

4. Страната с най-развитата порно индустрия е Канада.

5. Въпреки че рядко си признават, жените също гледат порно. Според статистиката порно гледат повече хора, отколкото са тези, които влизат в Twitter и Facebook взети заедно.

6. Мъжете актьори от „филми за възрастни“ си докарват до три пъти по-голяма печалба, ако се съгласят да снимат в гей порно.

7. Първите стъпки на Джеки Чан в киното са именно в порно индустрията. През далечната 1975 г., опитвайки се да направи кариера в киното, той участвува в няколко филма за възрастни.

8. Съществуват над 4000 изследвания на тема „предпоставка ли е порното за повече престъпления на сексуална основа или не“. Учените обаче все още не могат да дадат еднозначен отговор. Резултатите се делят по равно между двете страни.

9. В Северна Корея гледането на порно е тотално забранено. Ако ви хванат да нарушавате забраната, наказането е смърт чрез разстрел.

10. В Южна Корея пък всеки, които иска да гледа порно, трябва всеки път да въвежда номера на осигуровките си, за да получи свободен достъп до богатството от предлагани филми.

Източник: http://10te.bg/

 

Коментари

коментара