Латино звездата Шакира призна, че половинката й Пике не може да се примири видеоклипове с горещи мъже.

Шакира: Пике ми забрани да снимам с горещи мъже
Шакира: Пике ми забрани да снимам с горещи мъже

В интервю за списание „Билборд“ певицата заяви, че нейният партньор Пике няма да е доволен, ако красавицата снима със красиви модели от мъжки пол. Изглежда за това Шакира решила да заснеме клип с Риана, която беше обявена за една от най-сексапилните жени в света.

Добави описание

„Пике обича да си пази територията. Вече не ми позволява да се снимам с мъже, затова преминах на жени. Повече от ясно е, че след началото на връзката ни вече не мога да снимам видео клипове като едно време“, признава Шакира.

Сексапилната колумбийка се чувства раздвоена между семейството и кариерата, но признава, че любовта й към малкия Милан и Жерар Пике надделява. „Отдавна реших, че това, което имаме, нашето семейство, е толкова ценно, че е нормално да съм раздвоена. Част от мен, цялата ми същност, иска да е с тях постоянно. Но има и друга част от мен, която още иска да прави музика и която обича да успява в професионално отношение. Знам, че може би е неморално, но обичам успеха„, признава звездата.

 

Добави описание

Шакира и малкият Милан

„Не ми забрани директно, но намекна. Останалото се подразбира. Пази ме само за себе си. Мисля, че Риана е единственият човек, на когото би позволил да гали бедрата ми“, каза Шакира

Припомняме ви, че съвсем наското Шакира и Риана пуснаха нова песен с предизвикателен видеоклип, в който двете изпълнителки си разменят ласки./БГНЕС/

Коментари

коментара