20140414060829-18Овен (2014-04-14)
Любовното настроение е завладяло голяма част от представителите на Овен днес. И това съвсем не е чудно, тъй като този ден бележи началото на любовен етап, през който ще имате силни изживявания.

Телец (2014-04-14)
Съдбовните влияния през този ден ще сложат ярък печат върху развитието ви и ще се разгръщат месеци наред. Дори да не се случи нищо видимо днес, за предстоящите успехи няма никакво съмнение.

Близнаци (2014-04-14)
Днес избягвайте директната конфронтация -сега всичко може да придобие съвършено неочакван вид и едва ли ще е във ваша полза. Спорните въпроси от личен характер се постарайте да решите по нетрадиционен начин.

Рак (2014-04-14)
Не е желателно днес да се преуморявате. Всичките ви проблеми ще са резултат от неорганизираност, а конфликтите ви с партньора ще са в резултат на дреболии.

Лъв (2014-04-14)
Характерното днес е, че проявявате нерешителност и сте доста мнителни, което пък определено води до двойственост. Препоръчително е да се мобилизирате и да действате със замах, без да се притеснявате от евентуален неуспех.

Дева (2014-04-14)
Доста напрежение ще се изсипе върху Девите през този ден. Възможности за сполука има. Ще я постигнете с повече твърдост, включително и с понасяне на несгоди.

Везни (2014-04-14)
В настоящия момент представителите на зодия Везни прекрачват границата, която дели досегашния продължителен период на развитие, изпълнен с безброй тежки ситуации, за да попаднат в новия. Този етап на преминаване от един в друг цикъл не става за един ден, но още днес ще се сблъскате с достатъчно ясни индикации, че новото е на прага…

Скорпион (2014-04-14)
Днес преобладаващата част от Скорпионите ще осъществят множество контакти, но едва ли тази активност ще доведе до нещо. Срещите се оказват безплодни на всякакво ниво. Никой няма да има враждебно отношение към вас, но не би си мръднал и пръста, ако поискате услуга или съдействие в някаква област.

Стрелец (2014-04-14)
Прекарайте деня с интимния си партньор, изяснете чувствата си и какво очаквате от вашата връзка. Ако сте необвързани, прекарайте вечерта в някой бар – любовта няма да ви се изплъзне днес.

Козирог (2014-04-14)
Този ден е твърде благоприятен за ангажиране с всякаква дейност, но повечето Козирози ще насочат вниманието си към лични дела. Успехът ви ще е безспорен, защото днес, с каквото и да се заловите, ще го доведете до съвършенство.

Водолей (2014-04-14)
Преобладаващата част от представителите на зодията са вътрешно обезпокоени и твърде напрегнати поради високото ниво на преумора. Тенденцията за укрепване и възстановяване е налице и вече е действаща при мнозина.

Риби (2014-04-14)
Отидете на танци. Ще се отпуснете, наистина имате нужда от релакс и освобождаване от негативната енергия и излишното напрежение. Не прекалявайте с алкохола. Бъдете нащрек./Днес+

Коментари

коментара