хороскоп

Овен (2014-03-26)
Добре ще се чувстват онези Овни, които ще предприемат кратко пътуване за отмора и вътрешна стабилизация. Други от зодията ще се впечатлят от делова новина, която има по-скоро стойността на оферта, отколкото на поредна информация.

Телец (2014-03-26)
Новини от делово естество ще зарадват голяма част от Телците днес. Открива се възможност да смените работата си или да поемете допълнителна професионална дейност, която ще ви осигури удовлетворителен финансов приход.

Близнаци (2014-03-26)
Доброто ви финансово състояние ще ви позволи да планирате някои належащи покупки за дома или офиса. Здравето ви ще е стабилно.

Рак (2014-03-26)
По въпроси от кардинално естество предимството ви е безспорно, но в ситуациите от всекидневието действайте в синхрон с обстоятелствата, за да избегнете острите противоречия, които ще спъват работата ви и ще ви дразнят.

Лъв (2014-03-26)
Добре би било да концентрирате вниманието си върху въпроси от материално и делово естество. В този сектор от вашия живот се разкриват новости, които в повечето случаи се отнасят до съвместна реализация, която ще ви донесе значителни печалби.

Дева (2014-03-26)
Някои от знака са по-напрегнати. Дължи се на изостреното ви възприятие за предстоящо раздвижване. Не се заблуждавате, защото наистина навлизате в промени, които на първо място обхващат значителен периметър от емоционалното ви пространство.

Везни (2014-03-26)
Днес интуитивните ви способности са твърде силни и мнозина ще вземат правилно решение във връзка с някакви лични цели и намерения.

Скорпион (2014-03-26)
За някои от зодията този ден е тих и предразполага към отдих и възстановяване на силите. Друга част от вас са настроени за контакти с хора от средите на бизнеса или с приятели, които са готови за съвместна работа с вас.

Стрелец (2014-03-26)
Бъдете благоразположени към околните и по-ведро се вглеждайте в детайлите около себе си. Очаквайте увеличаване на паричните ви приходи, но ще трябва да направите някои компромиси.

Козирог (2014-03-26)
Деловата ви активност ще ви донесе добри придобивки от материален характер. Внимателно планирайте предстоящо служебно пътуване.

Водолей (2014-03-26)
Успех, при мнозина свързан с пътуване, реализацията на професионални задачи и трудни преговори. Нови възможности за ангажираните с бизнес и подкрепа от влиятелни хора.

Риби (2014-03-26)
Бизнесмените от знака ще водят продължителни разговори с партньорите си по неотложни въпроси. Тук следва да се действа внимателно и деликатно, защото ще възникнат много остри спорове, които ще запалят страстите у мнозина. /dnesplus.bg

Коментари

коментара