Джак Олсън е фотограф с уникална дарба. Той превръща своите снимки във ферия от изкусни багри и красота. Дава живот и свежест на своите творби. Когато ги гледаме все едно героите от тях оживяват. Насладете се на прекрасните му снимки на животни и деца, снимани в Средния Запад, усетете емоциите, които предизвикват. Е, какво е първото нещо, за което си помислихте?

jake-olson-photography-14

Историята на Олсън е почти толкова завладяваща, колкото и снимките му. Вярвате или не, той започва да снима за първи път чак на 38 години. Преди това е работил в бижутерската индустрия. Той е най-яркото доказателство за факта, че никога не е твърде късно да направиш промяна в живота си и да последваш своята страст. Въпреки че много от снимките са от Средния Запад, Олсън успява да ги разнообрази посредством красиво осветление и няколко чаровни модела. jake-olson-photography-15Ако решението му да се заеме с фотография е била своеобразна криза на средна възраст, то тя определено е била успешна. Олсън е получавал множество призове и е включван в редица престижни публикации. Повече информация за него ще намерите на официалната му страница.jake-olson-photography-16 От снимките блика толкова чиста енергия и невинност. Деца и природа! Каква по-прекрасна комбинация би могла да съществува? Нашият екип цени изкуството във всичките му измерения. Гледайки снимките се изпълваме с богата палитра от чувства и топлина. От тях  можем да усетим есенния дъх на кестени и диви смокини, да се насладим на майсторския замах, с който  Джак снима и да почерпим вдъхновение. Фотографиите като че ли са целунати от слънцето! jake-olson-photography-18 Истинска красота, нали?

jake-olson-photography-17

Скъпи читатели, красотата е навсякъде! Изкуството също е постоянно около нас! Ще го видите! Само се огледайте! Едно толкова на пръв поглед мъничко нещо.. като снимка на детенце сред природата може да ви накара да се усмихнете.

jake-olson-photography-5

jake-olson-photography-8

Есента винаги е била красив сезон. Магията на добрата фотография е да съумееш да вникнеш отвъд видимото, да накараш хората да чувстват и да преживяват.

jake-olson-photography-10

Коментари

коментара