/КРОСС/ Само за една година от създаването си форумът на Мтел успя да привлече повече от 6 хиляди оннлайн потребителите в България, а платформата вече е посетена над 400 хиляди пъти.
Днес във форума може да бъдат намерени близо 2100 теми – с над 2000 повече от първоначалните, които сега обединяват над 15700 мнения.
Така форумът на Мтел затвърждава основната си цел, а именно клиентите на Мтел и феновете на мобилните технологии да общуват всекидневно помежду си, да обменят опит и да получават полезна информация за продуктите и услугите на компанията.
Мтел се стреми не само да увеличава броя на коментарите във форума, но те да бъдат и максимално полезни за потребителите на телекома. Силно нарастващият интерес и голямата активност в категориите „Интернет и ТВ“, „Разговори“ и „Устройства“ през последните 12 месеца доказват успеха на компанията в тази посока.
Едни от най-посещаваните теми във форума са свързани с устройствата с операционна система Android и тези с марката Lenovo.
По случай рождения ден на форума, Мтел ще раздаде технологични награди на най-верните си фенове. От днес до 22 февруари потребителите могат да се включат в играта на телекома и да спечелят таблет Lenovo и външни преносими батерии за смарт устройства. Предизвикателството пред потребителите е да споделят във форума своята любима тема, която през годината им е била най-полезна и да разкажат с какво.

: Икономика Cross

Коментари

коментара