Фейсбук се оказва коварен за жените… с професии.

8a0f46b1e6e1be928dea37c130bc0666

След като еротичният модел с пикантни фотосесии в Playboy и FHM Елена Бончева предизивика гнева срещу себе си и срещу Националната електрическа компания, където тя работеше като технически сътрудник, воайорството в мрежата завладя мнозина и в надпреварата за „изобличаването“ на хубавите женски форми на млади депутатки или държавни служителки се включиха мнозина.

Сега на дневен ред дойде еротичното попадане в Националния съвет на Младежкото обединение в БСП на Евдокия Христова от Габрово. Евдокия стана известна не толкова с партийната си работа, колкото с голите си снимки в интернет, които сама си публикува, заедно с атрактивни визитки за себе си. „Управител на частна фирма в сферата на ресторантьорството, известна с култовия ресторант Калинчева къща в Трявна“, „ям шоколад в големи количества“ и „пътувам до непосещавани дестинации“ са само част от дейностите, с които Евдокия се охарактеризира сама.

Умопомрачителна русокоса комсомолка развъртя главите на мъжете преди време в плувен комплекс по време на аква шоу, организирано от мажоритарния кандидат на Коалиция за България доц. Илия Баташки. Младата социалистка, която била студентка, агитираше за директора на Университетска болница и спечели за идеята всички представители на силния пол, които събираха тен в къпалнята.

Снимки на пикантни татуирани гърди пусна skandalno. net. Според изданието те са на полицайка от СДВР, която в социалната мрежа Фейсбук се подвизавала под името Русата Петя, завършила академията на МВР, при това с високи резултати.

Красавицата е доста фотогенична, а формите й са напращели като зрели дини. Познавачи твърдят, че всичко е естествено и няма прибавени кубици сиикон, но знае ли човек. Не знаем какъв полицай е Петя, но като жена тутакси печели десятка по десетобалната система. Снимките й не са цинични, а само еротчни. На повечето от тях тя е положила длан върху мощната си гръд и сякаш моли някой да я откъсне, пише в статията.

След всяка еротична снимка следва критика – неморално е. Но всички я гледат./cross.bg

Коментари

коментара