1. Кора за яйца под лаптопа???
Да, това не е някаква шега. Ако лаптопът ви прегрява, а не ви се дават пари за охлаждаща подложка, кората за яйца се оказва изключително лесно и евтино решение.

2. Ново приложение на пресата за изправяне! Тя идеално глади яките на ризите!
3. Стойка за вашата книга с рецепти? Вземете една закачалка с щипки и прихванете тетрадката, книгата или листовете с готварските ви рецепти. Така готвенето ще е още по-приятно и лесно.

4. Подреждайте дрехите си вертикално, за да можете ги виждате всички и по-лесно да избирате подходящото за деня облекло. Най-вече така няма да разбърквате целия шкаф.

5. За да не се мачкат ботушите ви, е добре да ги държите в изправено положение. Това е възможно с помощта на закачалки с щипка.

6. Мили дами, можете лесно да отстраните дръжките на ягодите с помощта на сламка.

7. Често се случва да изпуснем някакви дребни неща като обеци, пръстени и всякакви други, които после, колкото и да търсим, все не намираме. Иска ви се да имате магическа машинка, с която да ги откриете веднага. Ще ви зарадваме, че такава магическа машинка наистина съществува! Ето как можете да си сглобите една такава. Захващате дамски чорап на приставката на прахосмукачката и вашата вълшебна машина за откриване на загубени вещи е готова!
8. Докато къпете детето във ваната, то трудно може да стига всички играчки, които сте сложили във водата, за да го занимават. Затова можете да използвате за къпането му кош за пране. Така малкият палавник ще може да достига ди всички играчки във водата.

9. Удобна, а и много интересно решение за вашата кухня, е следната подредба на подправките. Сложете всички подправки в малки метални кутии с прозрачно капаче и магнит, с който да се закрепят към хладилника. Така хем ще се на удобно за използване място, хем ще са нестандартна декорация на някоя от страничните страни на хладилника ви.

10. Окачете обувките си на стената, за да заемат по-малко място!

Коментари

коментара