ritot-projection-watch-001-970x646-cПредставяли ли сте си някога, колко вълнуващо би било да имате часовник, който да проектира часа директно на ръката ви.
Да, това вече е реалност. В Indigigi бе представен проект за производство на първите в света интелигентни проекционни часовници Ritot , които вече са тотален хит в мрежата.
Противно на нормалните ръчни часовници, Ritot не разполага с голям, хубав и цветен дисплей. Моделът е изчистен и на пръв поглед изглежда като стилна гривна на ръката ви. Предлага се в два варианта – спортен и елегантен. Елегантната версия има кожена повърхност и се предлага в бяло и черно, а спорната е изработена от пластмаса и гума в същите цветове. Когато разклатите китката си може да видите текущия час проектиран на външната част на ръката си. А ако го синхронизиррате с вашия смартфон, ще ви се изписват и всичко входящи обаждания, съобщения, напомняния, социални медийни сигнали, метеорологични предупреждения и имейли. Всяко от тях се задържа за 10 секунди, а цветът, в който се визуализират, може да бъде променян, като на разположение са 20 разцветки. Ritot е водоустойчив, а батерията има завидна издръжливост – производителят обещава 1 месец в режим на изчакване, или до 150 часа при активно ползване. Самото зареждане става по безжичен път, като зарядното представлява подложка от която се управлява цялата функционалност, включително и настройките на цветната проекция.

Към този момент цената на часовника е около 120 долара, като масовото производство се очаква да започне в края на януари 2015 г.

ritot-projection-watch-13323 ritot-projection-watch-photo15-970x646-c

Коментари

коментара