любовна,искра,угасвала,3,5,години,след,началото,на,връзката,двойки,резултати,проучване,анкетаКазват, че любовта е стара като света. Същото се отнася и за магиите и ритуалите, които я привличат. Често сме влюбени в някого, а той не иска да има нищо общо с нас. Тогава се появява идеята за привличането му на подсъзнателно ниво или с други думи – с магия. Старите майстори в това изкуство разказват, че най-силно влияят заклинанията, които се изричат на глас и се правят със свещи, косми или предмети на „жертвата”, пише ПИК. В навечерието на Свети Валентин ви предлагаме петте най-ефикасни начина да привлечете любовта, без да стигате до сатанински крайности.

С букет

Смята се, че това е най-силният любовен ритуал в света, който се използва от векове. Вземете 7 рози. Поставете ги в голяма ваза. Застанете с нея пред огледалото. Вземете една роза и започнете да галите лицето си с цвета й. Гледайте отражението си през букета. Докоснете клепачите си с розата и кажете „Виждам любов”, поемете аромата и изречете „Аз вдъхвам любов”.
След това издигнете стръкчето над главата си и кажете на глас „любовта е в моите ръце”. Последните две стъпки са най-важни. Поставете розата до сърцето си и кажете ясно и силно „Аз чувствам любов“. Сложете цветето пред себе си и над цвета му гледайте отражението си.
Говорете „Любовта е пред мен, Любовта е зад мен, Любовта е редом с мен, Любовта е над мен, Любовта е под мен, Любовта е вътре в мен, Любовта се излъчва от мен, Любовта идва при мен. Аз съм любима”. Оставете букета на видно място. Когато цветята увяхнат, веднага ги изхвърлете.

Френски

10,знака,че,си,влюбен,любов,купидон,стрела,симптоми,болестКазват, че този ритуал не отстъпвал по сила на първия. За него са необходими само две неща – лист хартия и нещо за писане, най-добре червена химикалка. Нарисувайте две фигури – вие и обекта на вашите желания. Важно е двата образа да притежават характерните черти на вас и мъжа или жената, за чиито чувства се борите. Отдолу начертайте стрелка към едната фигура, а под нея – втора, сочеща другото изображение. Между двете стрелки напишете чувствата, които искате да породите у избраника си. То трябва да е само едно.
След това поне седем поредни дни трябва да вадите същото листче и да си представяте конкретни случки от времето, когато ще бъдете заедно с бъдещата си половинка. Например как се разхождате в парка или гледате филм у дома.

Руски

10,знака,че,си,влюбен,любов,купидон,стрела,симптоми,болестСеверните народи като руснаците например, предавали от поколение на поколение заклинание, което се прави с вода. Трябва да напълните един съд със студена вода и да седнете на пода. Гледайте в нея и си представяйте, че около главата на обекта на вашите желания има розов ореол. Той постепенно трябва да обгърне и вас. Намокрете кичури от косата си във вече заредената с енергия вода.

Казвайте на глас: „Магическа вода, от теб сме родени, в теб кръстени. Помогни и на мен да позная щастие и пълнота заедно с човека, когото желая и обичам. Добра Вода, магическа вода, направи така, че моята половинка да се появи насреща ми, да бъде по-искрен и любящ и да не се крие от мен. Добра Вода, магическа вода, дай ми щастието, което е предназначено за мен и любовта, за която мечтая.

Нека това се сбъдне, а магическата вода да съедини нашите съдби завинаги, удвоявайки щастието ни”. За да бъде по-силен, трябва да произнасяте името на вашия възлюбен. По-бързи резултати се получават напръскате дрехите му с водата, над която сте казали заклинанието.

originalnie-valentinki--originalСъс свещ

Той се прави винаги в полунощ. Взимате две свещи, които завързвате с червена лента. Наричате едната за обекта на вашата любов. Другата е вашата. Привързвате ги много здраво, за да е дълга връзката ви. След това мислете за вашия възлюбен поне три минути и повтаряйте името му на глас. Повтаряйте ритуала, докато луната премине в друга фаза. Резултатът идва до 1 месец.

С роза

Ритуалът се извършва само в петъчен ден, преди залез слънце. Откъсва се по едно листенце от бяла и червена роза. На бялото се пише името на обекта на вашата любов. На другото – вашето.
Прави се по една малка дупчица в тях и се прокарва червен конец. Връзват се здраво, като внимавате да не ги скъсате. След това трябва да ги носите непрекъснато със себе си в продължение на пет дни. На шестия ги изгорете, най-добре на пламъка на червена свещ.
Източник: http://dnesplus.bg/

Коментари

коментара