В събота британският принц Уилям и съпругата му Кейт пристигнаха на второто си официално посещение в Канада. Те летяха със самолет на кралските военновъздушни сили на Канада и въпреки че полетът им продължи повече от девет часа, известното семейство не изглеждаше никак изморено след пристигането на летището.

EVBZWkJfQllREUUHBUtVF1ZBDxJaDwIU

Няма как да не подчертаем, че четиримата бяха заложили на синия цвят в избора на тоалети и, стоящи един до друг, бяха истинска наслада за очите. Кейт слезе от самолета, облечена в синя рокля, дело на Jenny Packham, която се допълваше от красива брошка във формата на кленово листо – символът на Канада. Бижуто, изработено от платина и инкрустирано с диаманти, е подарък на Елизабет II от баща ѝ Джордж VI, направен през далечната 1939 година, когато тя все още не е била кралица. Другото бижу, което елегантно допълваше тоалета на Кейт, бе чифт обеци със син камък във формата на капка, идеално кореспондиращи си с цвета на роклята и нейното нежно излъчване.

Catherine-Duchess-of-Cambridge-arrives-at-the-Official-Welcome-Ceremony-for-the-Royal-Tour(1)

victoria kate duchess of cambridge jenny packham(2)

Откъм аксесоари Катрин пък бе заложила на синя шапка от  Lock & Co, също открояваща се с детайл кленово листо, изчистени велурени токчета в телесен цвят и клъч в същия тон, дело на  LK Bennett Nina.

1474851692929_GettyImages-610279852master

Визията, която Кейт демонстрира през втория ден от визитата си, се характеризираше с рокля с интересен принт, решен в цветовете на Канада – червено и бяло. Рокля е част от последната колекция на Alexander McQueen, но е с преправени ръкави. Червени велурени токчета от Russel&Bromley и клъч в същия цвят от Miu Miu завършваха официалния облик на херцогинята.

Screenshot_17

2016-Royal-Tour-To-Canada-Of-The-Duke-And-Duchess-Of-Cambridge-Vancouver-British-Columbia

 

 

Коментари

коментара