20140624173551-i15487_h500Знаете ли защо футболистите са толкова мотивирани?

По време на Световното има бум на секс-търговията. Макар че е трудно да се направи точна статистика, има доказателства, че търговията със секс бележи ръст по време на големи спортни събития. Незаконните дейности, като проституцията и трафикът на хора за секс, също се развиват по време на първенствата.

Жените по-често стават жертви на сексуално насилие. Дамите са изложени на по-голяма опасност от мъжете по време на световни първенства. Мъжете си купуват повече секс играчки по време на Мондиала, пише БГНЕС. Обикновено шопингът на секс играчки е разделен по равно между нежния и силния пол, но що се отнася до периода на футболното първенство нещата са малко по-различни. Според компанията за производство на секс-играчки „Лело“ мъжете правят 72% от покупките.

Нивото на тестостерон в организма на футболистите е много високо. Сексуалната активност не намалява неговите нива. Според някои проучвания практикуването на секс увеличава процента на тестостерон в организма на мъжа. Това прави футболистите по-агресивни на терена. /nauho.bg

Коментари

коментара