сутрешна разходкаПо време на полов акт силният пол гори по средно 120 калории, а жените средно по 90. Това се равнява на 15 минутно тичане, игра на тенис или сутрешна разходка.
Ново проучване разкрива, че сексът е полезен за фигурата наравно с много други упражнения.Да излезем от топлото легло за разходка или игра на тенис изглежда доста трудна задача за някой от нас в студените зимни дни. Да не говорим, че участниците половия акт се забавляват много повече, отколкото ако спортуват през същото време.
полов-актУчените от университета в Квебек,Канада са стигнали до това заключение, след като в свой експеримент те са включили 20 хетеросексуални двойки на възраст от 18 до 35 годишна възраст.Целта на проучването е десет от двойките да използват като спорт сутрешния секс, а другата половина да се отдадат на физически упражнения под формата на бягане и разходки.“Сексът има благоприятно влияние не само върху физическата, но и върху умствената способност на човека“, споделят учени от университета в Канада.Резултатите показват, че сексуалната активност на двойките гори същите калории, както физическите упражнения при другата група.

Коментари

коментара