damski-rokli-kapereВсяка жена обожава дрехите, аксесоарите, обувките и всякакви джунджурии, които я правятмодерна, красива, елегантна, стилна и различна. Всяка дама мечтае за огромен гардероб, където да подреди хилядите си покупки. Но от всички красиви и интересни дрехи и аксесоари, има една дреха която и е много любима и това е роклята. Роклите са най – женственото облекло. Всеки сезон модните тенденции ни представят десетки модели дамски рокли, които са предназначени за всеки вкус.Особено важно е да са съчетани с подходящите обувки. Ако притежаваме два чифта класически заострени обувки с токче ( в телесен и в черен цвят), ще можем да ги комбинираме с абсолютно всякакъв тип пола или рокля. Типичните черни чанти със златна верижка също подхождат на повечето женствени тоалети.

През пролетта и лятото особено актуално е да се носят къси рокли и поли съчетани с дълги жилетки и палта. Особено подходящо е ефирната лятна рокличка с дантела да се съчетае с красива жилетка – и двете в пастелени цветове, но не напълно еднакви. Към тоалета в пастелени нюанси може да се добави и по – ярък акцент, например дамска чанта с флорални мотиви или контрастен цвят привличащ погледа.

Постигнете сериозна и смазващо сексапилна визия като съчетаете пола тип молив и къс топ, който разголва дискретно мъничка част от горната страна на корема. Тази комбинация е подходяща и за по- закръглени дами, тий като пристяга дупето и корема, разкривайки най- фината част от тялото.

Винтидж модата е отново на мода. През последните години интересът към „дрехите с минало“ определено нарастна особено когато става дума за големи брандове като  Chanel,  Louis, Vuitton, Valentino, Prada, Yves Saint Laurent. Винтидж визия може да постигнете  като комбинирате разкроена пола с висока талия и нежен топ с флорални мотиви. За да засилите усещането за винтидж прибавете към вашия тоалет колие, ретро чанта или широкопола шапка – тези елементи носят парченце история и романтичния дух на миналото.

Коментари

коментара