Понякога да пофлиртуваш е забавно и освежаващо. Флиртът ни освобождава от стреса, разтоварва и повдига самочувствието. Скъпи дами, днес ще ви запознаем с няколко типа мъже, които обичат да се закачат. Няма лошо да пофлиртувате с някой от тях, но ако сте в сериозна връзка… до там! Ето ги и мачовците!

1. Правещият комплименти.

Според този човек вие винаги изглеждате страхотно, очите ви са безумно красиви, а смехът ви е най-хубавата мелодия, която е чувал. Това е един от типовете флиртаджии, който няма да се умори да ви повтаря колко сте прекрасни. Всъщност няма нищо лошо в комплиментите, стига да не се прекалява с тях и да не звучат неискрено.

2. Постоянният шегаджия.

Всички мъже са чували, че жената държи човекът до нея да има чувство за хумор и да умее да я разсмива. Някои господа обаче залагат прекалено много на това и опитват да впечатлят жената само с шеги и смях. Това са мъже, които се шегуват за всичко и никога не се държат сериозно.

couple-flirting-whispers-main

3. Директният.

Този тип мъже нямат никакъв проблем да дойдат до вас и да ви поканят на среща. Те ви показват ясно своя интерес и предлагат вечеря още на следващия ден. Обикновено с тези хора трябва да се действа бързо – или да се впуснете в играта, или да откажете да я играете изобщо. Понякога този тип мъже са много упорити и държат на своето, независимо, че вече сте казали „не“. Някои жени смятат, че подобно поведение е романтично, докато други го намират дори за притеснително.

4. Срамежливият.

Този тип мъже са точно обратният вариант на тези с директния подход. Срамежливите флиртаджии никога няма да флиртуват с вас директно, те дори могат да се притесняват от прекалено близък контакт с вас. Този тип мъже по-скоро ще се опитат да покажат своя интерес с някакви малки жестове, надявайки се вие да ги забележите и оцените.

5. Прекалено сексуалният.

Тези мъже успяват да обърнат всяка ситуация в нещо сексуално. Те обичат да говорят за секс и не се притесняват да го правят. С тях трябва да внимавате какво говорите, за да не преувеличат вашите думи. Понякога този тип мъже могат да ви накарат да се чувствате много неудобно и често нещата, които говорят са доста неприлични.

6. Лошото момче.

Някои мъже продължават да се държат като в детската градина, дори да са я напуснали преди много години. Този тип мъже могат да се държат лошо с вас, дори на моменти грубо. Всъщност по този начин, чрез дразнене, този вид флиртаджии, се опитват да привлекат вашето внимание.

Коментари

коментара