Мебелите за кухня, които се предлагат в момента на пазара са изключително разнообразни и е трудно да се намери цялата гама от един или няколко производителя в един единствен физически магазин. В нашият онлайн магазин за мебели „Венус” , такова ограничение не съществува! Предлагаме огромен избор от разнообразни модели кухни и кухненско обзавеждане от водещи български и чужди производители на достъпни цени.

Ето какво трябва да имате в предвид за оптимален избор на мебели за кухнята. Правилното оформление на кухненското обзавеждане е гаранция за комфортна и удобна работа за ваше собствено удоволствие. Всичко това е свързано с предварително измерване на всички параметри на помещението, изчисляване на необходимите размери на шкафовете, като се вземат в предвид всички детайли до поставянето на гнездата и вентилационния канал.

Има четири класически опции за поставяне на мебели в кухнята:

  1. Линейни /или прави/
  2. Паралелни /или двустранни/
  3. L-образни /или ъглови)
  4. U-образни

Най-честият и може би най-удобният начин за поставяне на кухненските мебели е L-образна. В този случай мебелите са поставени под ъгъл, освобождавайки един ъгъл за трапезария. Това оформление е идеално за малка кухня,  но и за големи кухни може да се използва успешно.

Най – щастливи са собствениците на големи и просторни кухни. Те могат да си позволят всякакъв вид оформление.

Днес много популярни са кухненските мебели с голям брой модули, които могат да бъдат в най – необичайни форми и цветове, и помагат да се запълни цялото налично пространство в кухнята. Техният външен вид зависи от вида на фасадното покритие – матово или лъскаво, наличието или отсъствието на осветление. Когато избирате цвета на бъдещата си кухня, разчитайте преди всичко на собствените си вкусове и предпочитания.

Избирайте само качествени мебели, които да ви служат дълго време и от които да останете доволни.

Всичките ни предложения можете да разгледате онлайн на адрес: www.venus.bg

 

Коментари

коментара