Мислили сте някога, че способността ви да танцувате има нещо общо с килограмите?! Ако двете неща ви се виждат абсолютно несъвместими, то историята на Уитни Тор е за вас.
Настоящият блогър и радио продуцент открива любовта си към танците, когато е още едва на 4 години, а от 16-годишна възраст учи в Greensboro Dance Theatre. След като рязко наддава на килограми обаче, спира да танцува.
„Трудно ми беше дори да се изправя пред огледалото, това провали още първия ми семестър в училището. Бях диагностицирана с поликистозен овариален синдром и не вярвах, че някога отново ще мога да танцувам професионално“, разкрива тя. Когато обаче Джаред Пайк, един от водещите на сутрешното радио шоу на Уитни решава да създаде предаването A Fat Girl Dancing, предлага реализацията му именно на нея.
„Не се поколебах и за миг. Заглавието не е обидно, то е част от умишления избор да променим срамното за мнозина определение на думата ‘дебел’. Имах рядката възможност да помогна за тази кауза“, признава Тор. И се включва и сама в проекта, показвайки на много други жени с наднормено тегло, че могат да живеят пълноценно и да се борят за мечтите си. А за финал завършва с думите „вече не се срамувам от тялото си“. / Източник: http://dnesplus.bg/

Разгледайте снимките и вижте видеото на решителната Уитни Тор:

Whitney-Way-Thore

Коментари

коментара