Колко пъти Ви се е случвало да поканите много хора на рождения си ден, които да поднесат прекрасно опаковани подаръци с опъната под конец панделка, а кутиите съдържат вази, чаши с надпис „Честит Рожден Ден!“, поредната рамка за снимки с никъде съществуващ размер или пък остроумни надписи от близката книжарница, които се очаква да закачате по врати и пердета? Със сигурност сте получавали поне едно от тези неща в близката година. Но независимо с кое от изброените сте били дарени – неговата сътба е предначертана: то бива слагано в чекмеджето или в най-добрия случай хваща прах по рафтовете.

Добре, но защо толкова рядко получавам нещо забавно?

Най-често хората наистина имат доброто желание да Ви зарадват, но за жалост времето няма как да стигне за всичко. Ето защо Вашият подарък може да остане за последния момент. В тези случаи, колкото и да се чувстваме неудобно може да се наложи да направим банална „изненада“, тъй като няма как да отидем с празни ръце на празника. Нататък знаете историята…

Но защо тази история да не бъде с край като „…И заживели дълго и щастливо?

Разбира се, че е възможно!

Трябва да изберете нещо, употребявано в ежедевието. Но в същото време това да е вещ, която никога не бихме купили сами.

Спомените са си спомени, практиката си е практика!

Също така заложете на нещо, за което сте сигурни, че човекът обича. Разбира се – тенджера или тиган от онези, които рекламират по телевизията, определено не е уместна идея – без значение дали е с тефлоново, керамично или диамантено покритие (в последния случай няма да се обидя…много).

Но къде да намерите нещо креативно, интересно, забавно и в същото време с приложение в практиката?

Нещо, което не получаваме всеки ден

Несъмнено комбинация между най-доброто за конкретния човек, лекота и удобство можем да намерим в онлайн пазаруването. Но за да не ни измамят с качеството, сроковете за доставка и възможностите за гаранции и връщане трябва да пазаруваме от надежден магазин. Такъв определено можете да откриете в лицето на Shturo.com. Този магазин наистина е щур и бяга от клишето. Там няма да откриете изкуствени рози и салфетници, а истински емоции и забавление за всеки. И като казваме „за всеки“, то това значи, че със сигурност ще може да намерите нещо дори и за кучето.  Така че ако искате да зарадвате роднини за Коледа или рожден ден, съседи или приятели, съвсем не е необходимо да се охарчвате, за да бъдат приятно изненадани и всички да питат „А това от къде го намери??“. Разбира се, след като това се случи – не забравяйте да споменете името на любимия си магазин!

И ако избора от стотици подаръци за всеки вкус и джоб, за всяка възраст от бебе, минавайки през отегчен тийнейджър и стигайки до майка, баща и дядо не може да те впечатли до такава степен, че да станеш техен клиент, то виж това:

  • Артикулът може да бъде върнат без никакви неустойки, такси и т.н. и без досадни въпроси ако се окаже неподходящ.
  • Доставката е бърза, лесна и на изключително изгодна цена. Тя може да бъде и безплатна при определени условия, които можеш да видиш на сайта.
  • Плащането може да стане по няколко различни начина, ето защо подаръкът може да пристигне директно при получателя, за да бъде изненадата по-ефектна или при физическа невъзможност да бъде поднесена от поръчителя.

Изобщо, това е раят! Екипът е изключително коректен и отзивчив, а продуктите са наистина креативни подаръци.

Време е да спестиш време.

Коментари

коментара