В мрежата активно се обсъжда информация за открити на различни места гигантски човешки скелети, пише руският сайт thepo.st. National Geographics отрича достоверността на последното откритие, както и много други твърдят, че е фотомонтаж, но според нас информацията е толкова интригуваща, че трябва да се сподели, пишат от сайта.В Якутия наскоро бе открит поредният гигантски скелет, и то такъв, че косата ти направо настръхва!!! Но защо и учени, и политици, веднага укриват тези находки? Трябва да направим уговорката, че учените по всякакъв начин укриват информацията, която не се вписва в представата ни за света, която са ни описвали в учебника по история в детството. А фактът е, че отдавна по различни места на планетата са откривани погребения на гигантски хора. Откривали са ги и на сушата, и в океана.

Поредното потвърждение – находката в Якутия. Група от независими изследователи се занимава с тези въпроси и претендира да е съставила правдоподобна картина на това, което е било на нашата планета преди 12 – 20 000 години. Което всъщност не е чак толкова отдавна! Ръстът на гигантите е бил между 4 и 12 метра и освен огромна физическа сила, те са обладавали феноменални умствени способности. Дали не става въпрос за загадъчната цивилизация на Атлантидите, която едни считат за митична, а други за реално съществувала и погинала.

Според една от теориите, в онова време Земята е имала четири Луни и гравитацията на планетата е била съвсем различна от сега. А гибелта на гигантите е настъпила след падането на три от Луните на повърхността на планетата ни./БЛИЦ20141014.rgwybxnknz
20141014.ibepeooebz
20141014.dwgrgkitxc

Коментари

коментара