20140610082805-svirkata-na-plaja-po-evtina-ot-birata-225678„Промоция 5 лева за свирка, айде батко“. С този срамен рекламен рефрен посрещаме тази година туристите, които въпреки лошото време започнаха да пълнят морските ни курорти.

Туроператори по Южното Черноморие проплакаха, че дрипли от цялата страна са плъзнали навсякъде и се продават за жълти стотинки под прозорците на хотелите, пише „Всеки ден“. Изпаднали магистралки с визия и хигиена на вампири предлагат орална любов само срещу 5 лева. „Една наливна бира в хубав бар струва повече, излагаме се пред чужденците“, ядосват се бизнесмени, които се опасяват, че раздърпаните любовчийки ще подплашат нормалните туристи. Любимото им „работно място“ се оказа един от красивите ни курорти – Слънчев бряг. През нощта евтините жрици се навъртат около дискотеки и хотели и предлагат секс директно на улицата. Опитни ромки пък обслужват орално в близките храсти или на плажа срещу няколко лева и така подбиват цената на елитните си колежки.

От МВР отчетоха, че все повече малолетни и непълнолетни влизат в най-древната професия. Свежата плът предпочитали и сводниците, защото хлапачките били лесни за манипулиране. По данни на неправителствени организации у нас в момента заработват насъщния си над 4500 проститутки. По-голямата част от тях през лятото се ориентират към черноморските курорти. Проучванията сочат, че в този бизнес годишно се въртят 150 милиона евро. Според оперативна информация обиграна жрица заработва с тялото си между 12 и 18 хиляди евро месечно.

Шест девойки са достатъчни за да гарантират 1 милион евро годишен доход. За ужас на туристическия бизнес по плажовете са плъзнали и стотици травестити. Транссексуалните създания прииждат най-вече към Бургас и по-големи туристически центрове по Южното Черноморие. „Жените“ Ерика, Живето, Симона, Диди, Анджелика, Бони, Ребека, Ясмина, Рая и т.н. вече вече наемат квартири и хотелски стаи, преразпределят територии и търсят горещи запознанства, за да избутат лятото.

„Кончита Вурст завладя морето“, треперят и в Созопол, където от няколко години мъжете в чорапогащи са се превърнали в епидемия. Тарифите им това лято варират от 60 до 100 лева на час. Брадатите госпожички предлагат всякакъв вид екстремни услуги в активен и пасивен вариант. Сред екстрите са еротичен масаж, френска любов, слагане на презерватив с уста и прочее изкушения за мъжете със сбъркани предпочитания. /novini.bg

Коментари

коментара