Понякога без значение от мястото или кой може да гледа, някои хора не могат да устоят на сексуалния си нагон. Ето няколко места по света, където властите или гражданите са хванали двойки „на калъп“.

Най-странните места за секс, на които може да ви хванат
Най-странните места за секс, на които може да ви хванат

Похотлива двойка, решила да се забавлява на върха на крепостната стена в Нюкасъл. Видеоклип на двамата дори бе публикуван в Туитър.

Кевин Нейлър и приятелката му Катрин Хюс били хванати по време на акта само на метри от дома им в Шропшир, Англия. Двамата се прибирали от местно заведение, но не могли да устоят един на друг. За случая били уведомени полицейските власти, а двойката била арестувана.

Друга двойка пък била арестувана на плажа в Съсекс, Англия, посред бял ден пред очите на ужасени родители и любопитни деца.

Часът беше 03:31, а една двойка беше много, много заета… Двама млади влюбени решили да се забавляват на балкона на 105-годишната часовникова кула на сградата Grace Brothers в Сидни, Австралия. Точно срещу известен търговски център, двамата решили да се отдадат на плътски удоволствия пред погледите на минувачите.

През април 2009 г. двама души са арестувани, защото са правили секс на поляната пред замъка Уиндзор. Потресени туристи, които очаквали да прекарат един типичен английски следобед, станали свидетели на акта. Смята се, че в този момент Нейно величество е била в замъка.

Палава холандска двойка решила да се отдаде на страстта върху полицейска кола… докато в нея има служители на реда. Полицаите излезли от колата и учтиво помолили двамата да прекъснат акта си и да отидат някъде другаде, защото пазителите на реда трябва да бъдат готови да реагират при произшествие. Съгласно законите в Холандия, сексът върху полицейска кола не е незаконен./БГНЕС/

Коментари

коментара