Казват, че българките са едни от най-красивите жени в света. Със сигурност и в мъжете около вас може да намерите много привлекателни черти. Разбира се, във всяка страна има красиви хора. Когато говорим за сексапил обаче, това означава цялостното излъчване и визия на човек, за които допринася културата на определена страна.

В някои страни хората изразяват своята страст чрез екзотични танци, различна музика или секси мода. Различни онлайн анкети се обединяват около едни и същи нации, провъзгласявайки ги за едни от най-сексапилните в света. Единственото, за което може да се поспори, е редът на тяхното подреждане. Всъщност няма голямо значение кой е номер три или шест, защото всички изброени нации трябва да се гордеят със своята титла.

Ето и кои са най-сексапилните нации в света:

1. Колумбийската.

Докато мъжете невинаги са оценявани толкова високо, жените колумбийки определено печелят битката за сексапил. Хубави, но не слаби тела, тъмни коси, прекрасен акцент и оживена култура. Всичко това прави една уникална комбинация от визуална и интелектуална атракция.

reWalls.com-62777

2. Пуерториканската.

Макар технически Пуерто Рико да се води част от САЩ, мъжете и жените на острова са много по-секси от американците. Жените са чувствени, а мъжете също не им отстъпват.

prico3

3. Американската.

Тя е една от най-интересните нации, защото в нея има огромно разнообразие. В САЩ могат да се срещнат някои от най-красивите мъже и жени, които носят гени от няколко различни нации.

59331

4. Руската.

Рускините са известни като фатални жени. Техните сини очи и секси гласове могат да омаят много мъжки глави. Руснаците също не бива да бъдат пренебрегвани – те са снажни, с хубави тела и светли, магнетични очи.

640_9b824b0a9e42fd2ef245d0e0bdd2347d

5. Френската.

Франция е мястото, където начинът на мислене и поведението печелят най-много. Красивият акцент, слабите тела и свободолюбивият дух във и извън спалнята са сред отличителните характеристики на французите.

Photoshoot23

6. Българската.

 Едва ли някой трябва да бъде убеждаван защо страната ни попада в класацията за най-секси нации в света. За щастие, това е качество, което трудно може да ни бъде отнето.

f102b8be9d0d

7. Британската.

Докато мъжете не бързат да посетят страната на чая и Биг Бен, защото англичанките не са особено впечатляващи, то жените със сигурност има какво да видят в британските мъже. Комбинацията от зашеметяващ акцент и добре подбрано облекло е нещо, което определено е много, много секси.

876622_375_282_4x3

8. Японската.Нещо в азиатските жени кара мъжете буквално да полудяват. Най-харесваните дами от Изтока са японките. Те са дребнички, с големи и изразителни очи. От друга страна японците не се нареждат особено високо в класацията, но пък японките компенсират със своя сексапил.

0004d5fe

9. Шведската.

 Макар в Швеция климатът да не е никак горещ, мъжете и жените в тази страна определено са много секси. Техният акцент е страхотен, наред с красивата им външност.

14.Elsa-Hosk

10. Италианската.

Може би всичко идва от вкусната кухня, тъмната коса и тъмните очи. Без значение кой точно е ключът към сексапила, факт е, че италианските жени побъркват мъжете. Италианците от своя страна умеят да омайват с думи и винаги изглеждат добре.

288410

А според вас кои са най-красивите жени?

Коментари

коментара