20140130092306-jghkjhk

8-годишен е най-добрият танцьор на всички времена, с одушевление коментират в мрежата.
Гевин Моралес е истинско чудо – той е не само гъвкав, талантлив и харизматичен, той е тотален талант, обсипват го с комплименти фенове на международния конкурс.
Веднага след появата си на сцена, Гевин Моралес окупира с изпълнението си виртуалното пространство, пишат от kliuki.net.
Когато зърнете движенията му, вие сами ще се убедите, че това е нещо повече от дар от Бога. Гевин Моралес танцува от 2-годишен, но уменията му определено не са нещо, което е научил с помощта на своите преподаватели.
„Той просто го може, сякаш идва с послание от друг живот, изключително невероятен е!”, гласят отзивите по адрес на видеото с неговата изява.
„Гевин е специален! Това е брилянтно!”, радват му се още потребители. Наистина, все сме ставали свидетели на подобно творчество, но тук нещата са неописуеми и не си струва да бъдат правени опити да бъдат наричани с прости думи, категорични са всички.
Оставете се на музиката, оставете се на Гевин Моралес да ви покори, защото това 8-годишно дете е най-добрият танцьор на всички времена!

dnesplus

Коментари

коментара