Дали да се довериш на звездните знаци, относно мъжките ерогенни зони си е твоя работа. Но според астрологията различните зодии се държат по съвършено различен начин в леглото…

 

oven-300x225

ОВЕН
Представителите на тази зодия oбичат да диктуват темпото и да дават воля на темперамента си.Техните ерогенни зони са: ушите и главата. Твоят Овен буквално ще се разтопи от нежни целувки по мекото на ухото и тихо прошепнати думички, докато в същото време, масажираш и галиш главата му.

telec-300x225

ТЕЛЕЦ
Ерогенните зони на Телците са врата, устните и цялото лице. Дори лекият допир по тях ги кара да потръпват. Но, ако Телецът се е настроил на любовна вълна, тогава на практика цялото му тяло се превръща в една голяма, ерогенна зона. Масажите с ароматни масла допълнително повишават либидото му.

bliznaci-300x225

БЛИЗНАЦИ
За представителите на този знак особена роля играе разнообразието.Ерогенна зона: ръце.За да омагьосате Близнака, колкото се може по-честичко докосвайте гърдите и ръцете му, като особено внимание ‘заслужават’ пръстите и… подмишниците.

rak-300x225

РАК
Раците търсят в секса пълно физическо и емоционално сливане. Рядко правят секс без любов.Ако искате да се докоснете до неговите ерогенни зони, обърнете особено внимание на зърната на гърдите му и ушите.

lav-300x225

ЛЪВ
Лъвът се нуждае от секс като въздух и вода.Обича масажите и няма нищо против да Ви ‘научи’ как точно да го докосвате. Ерогенната им зона е разположена от двете страни на гръбначния стълб – опитайте да прекарате лекичко ноктите си от там…

deva-300x225

ДЕВА
Девите са ценители на изтънченото удоволствие в секса.Ерогенните зони на този мъж са коленете, лактите и областта около пъпа. Обожава да обсипвате лицето му с целувки, а тихата, чувствена музика или еротичният филм са способни да пробудят неговата сексуална фантазия.

vezni-300x225

ВЕЗНИ
Везните не обичат твърде бързия секс. Преди това е добре да се говори с тях, за да се предразположат. Те реагират преди всичко на визуалните образи, така че, ако сте решили напълно да заплените своя мъжкар, изтанцувайте му чувствен танц…Ерогенна зона – в областта на кръста и по-надолу.

skorpion-300x225

СКОРПИОН
Скорпионите с лекота се отдават на сексуалното удоволствие и безспорно са най-сексуалната зодия в хороскопа. Обичат да експериментират в секса.Ако искате да бъдете дълго с представител на тази зодия, ще Ви се наложи да станете олицетворение на еротиката.Ерогенна зона: полов орган.

strelec-300x225

СТРЕЛЕЦ
Страстта на Стрелците към „лова“ на сексуални партньори е неутолима. Те обичат да са водещи.Ерогенната им зона е областта от бедрата до коленете. Милвайте ги сякаш галите истинска коприна – бавно и деликатно.

kozirog-300x225

КОЗИРОГ
Козирозите са практични и в любовта. Сексът им може да бъде малко скучен. Мъжете козирог обичат жените да плъзгат зърната на гърдите си по лицето им, по устата, гърдите им: това може да ги докара до лудост!

vodolei-300x225

ВОДОЛЕЙ
Водолеите са заинтересовани от самия процес на секса и не смятат оргазма за задължителен финал всеки път.Най-засилени ерогенни зони са: прасците или глезените. Всяка поза, която позволява контакт с глезените и прасците, носи удоволствие на 100%.

riba-300x225

РИБИ
Рибите не обичат да поемат инициативата или поне не твърде често, затова, за да подгреете интереса му, пристъпете към масаж на гърба, прегръщане на стъпалата или смучене на всеки пръст – тогава те буквално се разтапят.

 

 

 

Коментари

коментара