Искате да сте в крак с модата? Да сте стилна, елегантна и секси? Тогава кажете вълшебната думичка! ОБУВКИ!

Точно така..тези прекрасни нещица, които карат всяка жена да засияе от щастие. Едва ли има мацка, която да не е луда по обувките. Спомняте си Кари Брадшоу, нали? Тя има хиляди обувки, но те никога не са достатъчни. Е, и аз съм маняк на тема всякакви сандалки, ботушки, ботички и прочие. Лятото вече дойде и е време да помислим за красиви и елегантни токчета в свежи цветове, които ще направят крачетата ни още по-изкусителни.

bold

Страстта на жените към красивите обувки е всеизвестна и приемана за нещо в реда на нещата. Въпреки че учените все още не могат да си обяснят защо толкова много обичаме да си купуваме обувки, ние си знаем най-добре. Нищо не може да се сравни с усещането да обуеш изящни обувки на висок ток, нали така?

 Няма жена, която да не харесва елегантните и шикозни обувки, независимо дали би ги сложила. Ето защо екипът на Ежедневник ще ви запознае с най-горещите модни тенденции в обувките за сезон Пролет/Лято 2014.
Както се очакваше, обувките за новия сезон са изключително различни: от удобните мокасини до многоцветните дебели платформи с каишки, шипове и ресни. Не липсват нито високите до коляното сандали, нито ярките флорални мотиви и металически цветове. Актуални са както спортните обувки и пантофки, така и убийствено високите обувки с остър връх. Черешката на тортата са леопардовите акценти, които директно ни препращат в джунглата.
Актуалните цветове при обувките обхващат цялата палитра. Почти няма цвят, който да не е включен в колекциите на водещите дизайнери. С най-силно присъствие обаче са ярките цветове. Те придават изящен вид и закачливо настроение дори на ниските сандали. Кецовете са още по-атрактивни, с високи платформи и комбинации от невероятни цветове.
Виждаме флорални декорации от истински кич до самото изящество. Големи цветя красят плетените сандали, а ситните цветчета добавят женствена нотка на обувките с висок ток. Ботите до глезена отново са хит за Пролят-Лято 2014. Комбинациите от черно и бяло красят обувките от различните стилове, така че всяка жена може да открие нещо подходящо за себе си и начина си на живот.

Коментари

коментара