Луксозният Cadillac Escalade 2015 ще изненада своите потенциални клиенти с перфектна визия, много нови екстри, гаранция за безаварийно каране. Тази кола поставя нови стандарти, адаптирани за новите условия по пътищата. С изцяло новият си дизайн изработен на базата на предните четири поколения,  Cadillac Escalade представя най-новите технологии и е сравнително лесен за разпознаване сред  голямата конкуренция на Chevrolet Trax и Ford Kuga.

Целта на американските производители е да завземе водещите  позиции в базата на луксозните джипове. Новият автомобил Cadillac Escalade 2015 има възможност да вози до 8 пътници, с  60 процента повече пространство в багажното отделение , според експертите това е един  много мощен  и високо проходим SUV.

2015-Cadillac-Escalade

Техническите параметри на Cadillac Escalade  2015

Двигател FlexFuel,  EcoTec 3 6.2L V-8 по-икономичен и по-ефективен от предните модификации. Мощност: 420 к.с. и  5600 оборота в минута с 2WD и 4WD задвижвания. Директното впръскване на горивото и усъвършенстваната система за горене помагат за по-добрата компресия и по-голямата мощност на двигателя. Всички това води до по-голяма  ефективност на двигателя. В допълнение може да се спомене шест степенната трансмиция Hydra-Matic 6L80 и подобреният TapShift контрол. Системата Magnetic Ride Control осигурява прецизен комфорт и четене на всяка неравност по пътя, за да може пътниците да не усещат никакви вибрации. Екстериорът е с изключително прецизна аеродинамика, изчистени повърхности,  допълнен с LED светлини в предната и задните части на колата.

[button link=“http://ejednevnik.com/%D0%BB%D1%83%D0%BA%D1%81%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-cadillac-escalade-2015/2″]Следваща страница[/button]

Коментари

коментара