20140605170717-24938_650_Няма дестинация по света, на която да не можете да получите различни секс услуги, тъй като това е един от най-доходоносните бизнеси в световен мащаб и в него се въртят милиарди долари всяка година. Въпреки че бизнесът процъфтява навсякъде по света, на някои места той е разрешен, на други забранен, а трети страни имат особено мнение. Нека ви запознаем с подробностите.

Къде е законно?

– В повечето европейски държави проституцията е разрешена, ако под проституция се приема размяната на секс за пари.

– В Швеция, Норвегия и Исландия е законно да продаваш секс, но е незаконно да купуваш. Странните закони там поставят клиента под ударите на закона.

– В повечето бивши комунистически държави платената любов е забранена.

– Напълно спокойни можете да се чувствате в Холандия, Германия, Швейцария, Австрия, Унгария, Гърция и Турция.

– Ако посещавате Северна Америка с тази цел, то единствената държава, в която най-древната професия е позволена, е Мексико. В САЩ тя е напълно забранена освен в щата Невада, където подобни услуги се предлагат само и единствено в публични домове.

– В Южна Америка по подразбиране законите са по-либерални и от целия континент проституцията е забранена само в Суринам и Гвиана.

– В цяла Азия проституцията е забранена при това с много тежки санкции в различните държави. Изключение правят Турция и Бангладеш. Япония също приема за легална платената любов, но категорично забранява контакта между женските и мъжките полови органи… още по-странно е, че всякакви други форми на контакт са позволени. Ситуацията е толкова странна, че японските власти стриктно информират туристите посредством рекламни кампании. Въпреки това тази странна забрана често се пренебрегва и от туристи, и от местни.

– В Африка нещата не са много по-различни от Азия – тотална забрана. Все пак в повечето от африкански държави 12-годишни деца се разхождат с автомати по улиците и тази забрана ще ви е най-малкият проблем на този континент. Изключение правят Код Д’Ивоар, Сенегал и Гамбия. Разбира се, това не е и най-предпочитаната дестинация за секс туризъм, тъй като Африка е рекордьор по венерически болести и брой заразени със СПИН. Законите, забранящи платените секс услуги, са един от инструментите на властите за борба с високия процент на полово предавани болести.

Желаем ви приятно пътуване по света и у нас и не забравяйте да се пазите! /peika.bg

Коментари

коментара