655-402-liubov

Учени са установили, че най-силно сексуално желание хората имат в 8:00 ч. и 20:00 ч. В днешно време отношението към секса е дали го правиш или не го правиш. Натрапено от медиите, киното и т.н  е, че секса трябва да е продължителен.В действителност експерти казват, че 5-минутният полов акт е човешката норма. В природата процесът на размножаване е краткотраен.

Също така много интересен факт е, че според учените  2-3 пъти седмично е оптималният брой сексуални актове на седмица. Разбира се, темперамента ви определя с кого, как и колко често ще правите секс и няма нищо лошо, ако не сте хиперактивни любовници. Едва ли има някой, който ще смее да твърди, че обичта и любовта се измерват с броя на актовете или продължителността им.

По-голям интерес към продължителността на акта имат мъжете. Може би искат да се докажат като „маратонци“ в леглото. Но мъже спокойно, средностатистическата жена се нуждае от 10 минутен акт.

Ако погледнем към статистиката, цифрите сочат, че само 19% от двойките имат свръхактивен полов живот и са интимни поне 3 пъти седмично. 35% от двойките правят секс 1-2 пъти седмично. 25% от двойките се чувстват страхотно и се обичат един друг, като правят секс 2-3 пъти месечно. 21% от анкетираните правят секс по-малко от веднъж месечно.

източник:БТА

Коментари

коментара