кобилкинаНаталия Кобилкина отново разбуди духовете във Фейсбук с постовете си на сексуална тематика. След „наденичките“, този път тя включи в описанието на интимните действия „кренвирши с мидички“, „розовите цепки“, „косматки“ и „магически жезълите!“ След това призна, че е разгонена и разкри предимствата на мастурбацията.

„Приятели, сорри, водя курс по сексология тази седмица и тази тема винаги ми вкарва в сексуалните настроение, шеги на тази тема и различни глупости.Хубаво, че го правя рядко и после пак ще се върна на духовни и дълбоки теми) но сега ми е забавно и разгонено). Дано и вас да запаля! Пред

ставяте, ако всички 66000 души от страница да започнат да правят секс по едно и също време (не говоря де за едно и също място). Как ще вдигнем вибрация на България! Хайде в легло да хапваме кренвирши с мидички, да отваряме розовите цепки и да се наслаждаваме на косматки и магически жезълите!“, написа Кобилкина.

„Наталия, сериозно трябва да помислите да организирате подобно мероприятие. Защо не и на едно място. Замислете се!!! Има такива възможности – зала Армеец напр. Боже, имате ФАНТАСТИЧНИ ИДЕИ!!!“, отвърна й тутаткси Дафинка Айсберг.

Малко по-късно сексгурото разкри и предимствата на онанизма. „Да правиш любов със себе си е нещо много приятно и освен това има доста предимства.

Първо, винаги знаеш, че правиш секс с човек, който наистина те обича. Второ, няма как да ти изневери. Трето, няма да иска подаръци и пари после или да бъдеш мил с нейните родители. Четвърто, няма да хванеш болести. Пето, няма значение как изглеждаш и на колко кг си и дори можеш да ядеш чесън преди това! Шесто, много добре знаеш къде и как точно трябва да натиснеш за да свършиш лесно и бързо. И последно, тук можеш да реализираш всичките си най-съкровени фантазии без да бъдеш обвинен за перверзен.

Нека да се обичаме!“, призова тя.

Феновете й обаче не бяха никак съгласни с твърдението. „Наталия, това са плюсовете мъжа да прави секс сам със себе си. Пропуснала си „.“След секса няма да настоява да се прегръщате и да си говорите“. Дайте да чуем плюсовете за жената? Или поне варианта на точка три и пропуснатата“, отвърна й Янко Влаков. Светльо Ботев пък директно я попита: „Кобилкина, а ти завивала ли си мокро коте?“ / blitz.bg

Коментари

коментара