20140411152454-Natalia_Kobilkina_11Наталия Кобилкина отново предизвика множество коментари с поредните секс съвети, които даде в Мрежата.
Този път сексоложката се обръща само към мъжете, на които им е „прекалено малък“. Ето какво ги съветва Кобилкина. „Ако ти е прекалено малък (6-8 см), сложи една възглавничка под кръста и това ще ти даде още 1-2 см. Но щом твоята сила не в размера….тогава дай максимум с пръсти, езика и ДУМИ!
Повечето мъже не умеят да правят секс с думи… а точно това побърква нас жените!, пише lifestyle.bg Едно от неща, които можеш да и кажеш: – невероятна си, искам ти да те чукам, да те къртя, да прониквам в теб пак и пак. Т.е описваш действия! – колко си тясна … и мокра, усещам как ми желаеш и как се стягаш, когато прониквам в теб.
Това е вариант на суггестие (внушение) от твоите думи тя ще стане мокра. Описваш самата нея. – затвори нежно очички и представи, че ние сме в отворена стая и хората ти гледат и разглеждат твоята йони и виждат колко си влажна и ярко-розова и ти желаят (фантазия на повечето жени да бъдат видяни и да се покажат). Говори с нея за това, което се случва в момента, това, което искаш да правиш с нея. Вкарай фантазии в нейната глава!
И тогава размера няма никакво значение! Ако умееш да и омаеш мозъка – можеш и без прониквания да я докараш до невероятни оргазми! Ако не го умееш – можеш само да я нараниш със своята тишина и комплекси да говориш“. /hotnews.bg

Коментари

коментара