Голям брой жени се оплакват, че не могат да срещнат подходящ партньор. Някои от тях се ядосват на съдбата си, други са отчаяни след няколко несполучливи връзки, трети пък завиждат на дамите, които вече са се „уредили“ с добър мъж. Ако вие се чувствате тъжни и почти сте загубили вярата, че може да срещнете подходящ човек, може би е време да смените своята нагласа.

Всъщност всичко зависи от вас – от това какви сте самите вие и какъв партньор си пожелавате да срещнете. Не забравяйте, че освен всичко друго, вие трябва да бъдете себе си, защото в противен случай никога няма да се чувствате напълно доволни от своя избор. Човекът, който ще ви обича, ще го прави заради самите вас, а не заради някой фалшив образ.

Ето и кои са начините да привлечете правилния човек:

1. Визуализирайте. Случвало ли ви се е, когато си мислите за някого, той да ви се обади? Визуализацията е много силен инструмент, който всеки човек може да използва. Трябва да бъдете внимателни обаче, защото ако мислите само негативни неща като например: „Все на мен се случва да срещам най-неподходящите мъже“, вие всъщност предизвиквате това да се повтаря отново и отново. Започнете да си мислите как вие сте прекрасна жена и заслужавате чудесен мъж. Визуализирайте си не само как би изглеждал физически, но и как би се държал с вас, къде ще ходите и т. н. Най-важното е да насищате ума си само с положителни мисли.

2. Бъдете там, където е той. Ако държите партньорът ви да бъде спортист, потърсете го във фитнес залата, на тенис корта или на някое друго подобно място. Просто бъдете наясно с това какъв човек искате да срещнете и го потърсете на правилното място.

3. Бъдете позитивни. Както вече стана ясно, не трябва да мислите негативно, защото по този начин привличате само негативни неща в живота си. Вместо да се вглеждате в негативите на ситуацията, потърсете нейните плюсове. Това, че все още сте сами, означава, че ви е дадено време, в което да работите върху кариерата си, да прекарвате повече време с приятелките си, да се изградите като личност без влиянието на мъж и т. н.

ae40913d4a1bba39a313308c2593a2a2

4. Бъдете отворени за неподозирани възможности. Спомняте ли си как Шарлот в „Сексът и градът“ мечтаеше за принца, но той така и не се появи. Тя обаче намери любовта в лицето на Хари, за когото дори не би се замислила в началото. Така че оставете отворен пътя и за хора, които на пръв поглед ви изглеждат неподходящи. Именно някой от тях може да се окаже вашият човек.

5. Превърнете себе си в основен приоритет. Вместо да хабите енергия в търсене на някой, който да ви „завърши“, първо завършете себе си и тогава потърсете подходящия партньор. Много по-лесно е да срещнете някого, с когото ви е приятно, отколкото някого, от когото имате нужда. Залагайки на тази тактика много по-рядко бихте се разочаровали. Целта на мъжа до вас не е да придаде смисъл на вашия живот, а да направи цветния ви живот малко по-пъстър.

6. Вярвайте го. За да се случи това, което искате, вие не трябва да губите надежда и вяра. Бъдете с ясното съзнание, че вие сте страхотен човек, че заслужавате само най-доброто и че наистина ще го срещнете – било то сега или след година.

Коментари

коментара