dita-von-teese-82304С риск да ни се обиди, бившата половинка на Мерилин Менсън, Дита фон Тийз (Dita von Teese) винаги ни се е струвала далеч по-впечатляваща без дрехи, отколкото с тях.Всъщност това едва ли е само наше мнение, след като пищната брюнетка е популярна най-вече като „кралицата на бурлеската“ и с участието си в редица провокативни фотосесии и еротични шоу спектакли.

 

 

изтеглен файл (2)

Невъзможно е да си я представим без червеното червило, ретро прическа и елегантна рокля. Тя винаги е безупречна…  Безпорно можем да я наредим до Грета Гарбо, Мерилин Монро и Марлене Дитрих. Неподражаемата Дита стана стандарт на женската смелост и индивидуалност.

 

ditaИстинското й име е Дита Хедър Суит. Родена е в малък америнкански град, в семейство от работническата класа. От ранна възраст учи балет и постига голям успех,  но след това на семейството се налага да се преместят и мечтите за голямата сцена на малката Хедър угасват.

 

 

Burlesque dancer Dita Von Teese performs her number 'Etoile de Paris', during a rehearsal for her show at the Crazy Horse cabaret in ParisТя започва кариерата си с група танцьори, съживявайки жанра на бурлеската. В по късен етап след като усъвършенствала стила си, започнала солова кариера и създала собствено бурлеска шоу. Появява се и в киното, като първоначално започва да се снима в порно филми. Днес участва предимно в масовото кино, като за ролята си в късометражния филм „Смъртта на Салвадор Дали“,получи награда за „Най-добра актриса“ на фестивала в Бевърли Хилс.

Коментари

коментара