Ако си самостоятелна , модерна и съвременна жена, знаеш колко е важно да не превръщаш мъжа до себе си в смисъл на цялото ти съществуване. Да! Прекрасно е да си влюбена, прекрасно е да си ценена и обичана, прекрасно е да прекарваш време с любимия, но все пак, всеки от вас си има свой живот, нали? Колко е хубаво да си притежател на личното си време, да си свободна, да пътуваш, да излизаш с интересни хора, да четеш, да имаш хоби. Ние от ejednevnik. com сме за безценните женски вечери на по чаша вино, в търсене на разни истини, в смях, в разговори за мъже, кариера и секс.

Какъв е светът двадесетгодишните госпожици? Те са фриволни, готови да покорят света, интересни и интелигентни млади дами. Всичко за тях е бонбонено и екзотично. Е, аз съм малко над тази възраст, но нищо женско не ми е чуждо. На 23-и, светът ми изглежда много по-колоритен и екзотичен, от сладките ми шеснадесет години. И аз, като всички млади дами, обожавам личното си пространство, срещите с моите момичета, смехът им и разговорите с тях.

kenguru_forbabies_6c0384b82ee64220745cdc6e65b90852

Нека да минем направо на въпроса! Как да направим една вечер, ей така, уютна и приятна? Въпреки, че идеята за рандеву на открито изглежда наистина примамливо, този път можете да си останете у дома. Меки възглавници на пода, чаша вино, хубав филм и сладки приказки. Музиката е отлично средство за разтоварване след тежкия работен ден. Все пак сме от модерните мацки, които учат, работят и се грижат за бъдещето си, за това разтоварете с малко танци, внесете емоция и усмивки.

Можете да пренесете същата обстановка на верандата. Какво по-приятно от една ефирна и нежна лятна нощ, сангрия, музика и женски кикот? Заобиколете  се със свещи или хартиени фенери за по-приятна обстановка.

Прекрасна момичешка вечер, дами!

Коментари

коментара