303696_2_360Само за една нощ Радо Михов от Пловдив завладя класацията на най-популярния български портал за видеосподеляне! Причината обаче не са нелошите (но не и феноменални) вокални заложби, а защото написа парче, което обещава да е гвоздеят на сезона!

„Аз съм дърта пияница” грабна още с първите тактове публиката и макар че Любен Дилов-син не я хареса особено, зрителите полудяха! Асен Блатечки и Ваня Цветкова бяха категорични в своето „Да” и вече видяха ясно как пред погледите им се създаде феномен!  Есил Дюран изглежда си припомни славното време, в което журираше „Мюзик Айдъл” и видя в симпатичния пловдивчанин интересен микс от шемета Иван Ангелов и Валентина Хасан. Радо Михов не се държеше кретенски като айтозлията, нито пък роди безумие като „Кен Лий”, но също обещава да остане незабравим образ, дори да не е на финала на „България търси талант”. „Аз съм дърта пияница” отчете хиляди гледания и стотици споделяния във Фейсбук само за една нощ. Както казва Асен Блатечки: „Това е най-категоричното ми „Да” . Радо Михов му се отблагодари със специален поздрав от сестра му. Само пунктуалният Любен Дилов –син отрече таланта на новия поет с китара, но гласът му остана заглушен от фурора в публиката.

Ако Радо Михов не спечели надпреварата, със сигурност поне ще строши „каръка”, който го следва в любовта. Все пак от днес много телефони ще звънят с новия хит на пловдивското момче.

bgmak.eu

Коментари

коментара