Тя има дълга руса коса, перфектно гримирано лице и апетитна фигура. 51-годишната Наташа Пейн изглежда превъзходно. Но външният вид не казва цялата истина. Преди по-малко от 8 години, тя е водила живота на морски офицер с името Дейвид.
Дейв днес живее като жена в Нюкасъл и си има приятелка – 26 годината Мери Уотсън. Пейн казва, че животът й се е променил за добро, особено след като тя се отдала на една друга мечта – танцуването на пилон.
20140829154208-20140829.lcugdplbsp
Пейн дори успява да грабне бронза за отбора на Великобритания в своята категория „Над 50“ на миналогодишния Световен шампионат по танцуване на пилон. „Състезавах се като жена заедно с жени от целия свят. Бях изумена, когато спечелих бронза. Изминах много път, откогато бях объркано младо момче“, разкрива тя в интервю за списание Closer.

Откакто Пейн признава пред себе си и света, че е травестит през 208 година, животът и се променя коренно. Преди това Дейв постъпва във флота и се оженва на 27-годишна възраст. Ражда му се син. Отвън всичко изглежда, че той живее един щастлив живот като всеотдаден съпруг и баща, но дълбоко в душата му нещо не било както трябва.

Пейн признава, че винаги е чувствал, че е бил в капана на чуждо тяло. В крайна сметка той събира кураж и казва на съпругата си за своите тайни чувства. „Тя изпадна в шок, но прояви разбиране. Беше й трудно да приеме това и връзката ни се разпадна три години след това“, спомня си той.

Оказвайки се отново ерген, Пейн решава, че е настъпило времето да живее като жена на 100%. Решение, което било подкрепено изцяло от приятелката й и мениджър в ресторант на McDonalds Мери. Уотсън също окуражава Пейн да се заеме с танцуване на пилон. „Започнах да ходя на уроци, за да съм във форма. Хареса ми и започнах да танцувам по нощни клубове. Резултатът бе зашеметяващ – хетеросексуалните мъже ме сваляха“, разказва мъжът-жена. /Днес+

Коментари

коментара