Боб Проктър е един от най-великите оратори в света на тема забогатяване. Той учи хората как да използват максимания си капацитет и да забогатяват от него и въобще как да бъдат най-добрте във всякаедна сфера в живота си. Теориите му са базирани на разсъжденията на Наполеон Хил „Мисли и забогатявай“.

За повече от 40 години Боб Проктър е съсретодочил уменията и знанията си върху това да помага на хората да създават всеобхватен просперитет в живота си, учи ги как да подобрят отношенията си с другите хора, също и да достигнат до по-високо ниво на духовното осъзнаване.

Той е човек, който наистина знае как да помага, защото самият той е бил в живот изпълнен с ограничения и искания. През 1960 г. той е бил изключен от училище, след което дълго време има проблем с намирането на работа и затова бързо натрупва дългове. Някой му дава книгата на Наполеон Хил „Мисли и забогатявай – която засажда семената на надеждата в съзнанието на Боб. Това преобръща живота му тотално.  За около една година започва да изкарва повече от $ 100,000, а скоро и $ 1 милион долара. Боб се премества в Чикаго, за да работи със своя реален наставник, Ърл Найтингейл. След като достига позицията – заместник-председател на продажбите, той създава своя собствена фирма за семинари.

Боб Проктър сега пътува по света и обучава хиляди хора как да вярват и действат, използвайки величието на собствените си умове. Той ни запознава с основните принципи, които отключват невероятния потенциал, скрит у нас.

В книгите си „Ти си роден богат“ и  „Стани магнит за парите“ Боб Проктър запознава хората с това какво представляват парите и как да привлечете повече, как да станете създател на собствената си съдба, какво представлява „Законът за привличането“ и защо някои хора привличат нежелани резултати, а други – единствено доброто, как да създавате успешни мисловни образи, които ще се преобразят във великолепни резултати в живота ви, как да се сдобиете с ключа към благоденствието, каква е ролята на вярата за желания успех, какъв е методът, който ще ви изстреля в предните редици на успелите, вселенският закон за просперитета – защо трябва да се отървете от старото, за да направите място за новото.

Коментари

коментара