Какво е общото между Скарлет Йохансон, Аштън Кътчър, Кийфър Съдърланд и Вин Дизел освен славата? Всички те имат близнаци!

Аштън и Майкъл Кътчър

Актьорът Аштън Къчър има двуяйчен брат близнак на име Майкъл, който се ражда с церебрална парализа, а на 13-годишна възраст претърпява операция на сърцето. В интервю преди години той казва: „Аштън ми беше голяма упора, показа ми какво значи братска обич.“ Въпреки болестите Майкъл постига успехи сравними с тези на своя брат, но в друга област. Той е юрист и се занимава с дела на деца с детска церебрална парализа, често говори пред американския Конгрес и  участва в осъществяването на редица нови медицински изследвания. В момента Майкъл работи и живее в родния си щат, има и осемгодишен син.

ashton-kutcher_glamour_19feb15_rexfeatures_b_640x640

Скарлет и Хънтър Йохансон 

Хънтър който е три минути по-малък от Скарлет, се снима с нея във филма от 1996 „Мани и Ло“, но за разлика от кака си не се увлича от актьорството, а развива кариера в политиката и дори работи по предизборната кампания на президента Барак Обама през 2008-а.

bloomberg-vanity-fair-white-house-correspondents-association-whca-dinner-afterparty-1

Оли и Бен Мърс

Оли има брат близнак Бен, който публично заяви, че не иска повече да говори с брат си, след като той пропусна сватбата му, на която трябваше да е кум, за да се яви на финала на музикалното риалити „X Factor“. Бен допълва, че постъпката на брат му, впоследствие станал известен, го е съсипала, но още повече го е наранил фактът, че в деня на сватбата Оли дори не му е звъннал или писал, за да му честити.

olly-murs--a

Вин Дизел и Пол Винсънт

Екшън актьорът има двуяйчен брат близнак, който се казва Пол и носи фамилията на майка си. Мъжът също е във филмовата индустрия и работи като кино монтажист.

celeb_twins_vin_diesel-1

Жизел и Патриша Бюндхен

Един от най-известните топмодели в света Жизел Бюндхен има сестра близначка, но тя не е тръгнала по пътя на Жизел и вместо да дефилира по подиума, се е отдала на това да бъде мениджър на знаменитата си роднина.

article-0-1DD8406B00000578-914_634x801

Кифър и Рейчъл Съдерланд

Кифър има двуяйчна сестра близначка, която е седем минути по-голяма от него. Дамата се казва Рейчъл и също като известния си брат е в кино индустрията, но за разлика от него тя седи зад кадър.

Celebrity_Twins_8-635x476

 

 

 

Коментари

коментара