Oscar-2014_-Angelina-Jolie--24Актрисата призна, че е премахнала ячниците си . „Вече съм в менупауза“ написа Джоли в кратка статия за вестник New York Times. След изследване на кръвта, лекарят на Анджи й е казал, че има високи туморни маркери, признак за развитие на рак.

„ Казах си, че трябва да запазя спокойствие, да бъда силна, че нямам причина да мисля, че няма да доживея да видя внуците си“, споделя Джоли .

angelina-jolie-and-brad-pittДжоли се лекува при медиците на покойната си майка Маршелин, която почина през 2007 г. от рак на яйчниците.Ракът на майка ѝ е диагностициран, когато тя е била на 49 години, а актрисата в момента е на 39 г. Анджелина.

Brad-Pitt-Angelina-Jolie-and-family-arriving-at-the-Los-Angeles-International-Airport„Въпреки хормоналните заместители, които приемам, сега съм в менопауза. Няма да мога да имам повече деца и очаквам някои физиологични промени. Но се чувствам спокойна, независимо какво ще се случи, не защото съм силна, а защото това е част от живота. Няма от какво да се страхувам”, споделя тя.

Тя казва още, че на децата й никога няма да им се наложи да казват: „Мама умря от рак на яйчниците”. „Знанието е сила”,завършва изповедта си актрисата.

Коментари

коментара